Background Image

Sous Vide uzená BBQ máslová kukuřice

0 0
Sous Vide uzená BBQ máslová kukuřice

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
3 klasy kukuřice
4 polévkové lžíce máslo
2 polévkové lžíce Smoky Bbq Spice Blend

Intenzivní chuť, perfektně doplní jakýkoliv kus masa.

Vlastnosti:
  • Low Carb
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Perfektní svačina nebo příloha ke grilovanému masu. Věřte, že sous vide kukuřice chutná výrazně lépe než ta tradičně připravovaná.

Tohle bude jednoduše ta nejchutnější kukuřice, jakou kdy ochutnáte. Ne pro konkrétní odrůdu kukuřice a ani pro koření, které použijeme. Jednoduše pro to, že díky přesně kontrolovanému vaření, které sous vide umožňuje, si zelenina uchová daleko více kukuřičné šťávy.

Postup

1
Hotovo
5 minut

Nejprve máslo

Stačí Vám smíchat máslo a Smoky Bbq Spice. Dejte pozor, ať je máslo trochu povolené, tak ho nezapomeňte vytáhnout včas z lednice.

2
Hotovo
5 minut

Pomazat kukuřici máslem

Natřete to máslo po celé kukuřici. Máte radši bohatší chutě? Namažte na kukuřici ještě více másla!

3
Hotovo
35 minut

Sáčky připravit

Dejte vše do sous vide sáčku, utěsněte. Předehřejte si sous vide lázeň na 84℃. Vařit se bude 30 minut.

4
Hotovo
5 minut

Plave?

A teď ta záludná část. Klasy mají tendenci plavat. A tak se nemusí rovnoměrně uvařit. Řešení? Přilepte je k nějaké žáruvzdorné věci, která je udrží zatížená a zcela ponořená. Přilepila jsem si sáček na hrnek na polévku. Ale určitě najdete i jiné možnosti.

5
Hotovo
0 minut

Hotovo

Podívejte se, jak jsou tato jednotlivá jádra tak dokonale nafouknutá přírodní kukuřičnou šťávou a chutí!

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

Indické příchutě v pokrmu z dokonale propečených jehněčích steaků. Toto spojení chutí si zamiluje každý!
předchozí
Sous Vide jehněčí masala s chutney ze švestek
hovězí stejk inspirovaný thajskem
další
Sous vide hovězí žebro na červeném kari s thajskou okurkou Raita
Indické příchutě v pokrmu z dokonale propečených jehněčích steaků. Toto spojení chutí si zamiluje každý!
předchozí
Sous Vide jehněčí masala s chutney ze švestek
hovězí stejk inspirovaný thajskem
další
Sous vide hovězí žebro na červeném kari s thajskou okurkou Raita

1 Comments Skrýt komentáře

23.8 kukurice z pole. Po dodrzeni receptu stale tvrda jak bota. Asi to byla krmna a musi se pouzit jedla kukurice mekkci.

Přidejte svůj komentář