blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: máslo

Ingredient: máslo

Sdílet

Měkké čokoládové cookies

Čas vaření: 5 hod
  • Dezerty
  • Americká Americká
Vsadíme se, že nikoho z vás by nenapadlo dělat sušenky sous-vide vařičem. Jde to. Sice budou vypadat trochu jinak, než ty klasické pečené, ale jejich výroba je o dost zábavnější...

Iva Dohnalová

6.1.2022
Like 3
Sdílet

Kapustičky s miso máslem a kešu oříšky

Čas vaření: 1 hod 15 min
  • Zelenina
  • Česká Česká
Tyto kapustičky chutnají skvěle jak samostatně, tak i jako příloha k hlavnímu jídlu. Příprava je rychlá a jednoduchá a výsledkem budete překvapeni. Měkkou zeleninu báječně zjemní máslo s misem a...

Iva Dohnalová

3.1.2022
Like 2
Sdílet

Polévka z máslové dýně, kokosového mléka a kešu oříšků

Čas vaření: 2 hod 45 min
  • Polévky
    Už jste zkoušeli vařit nějakou polévku sous-vide? Je to o tolik jednoduší a uděláte o dost menší nepořádek! K tomu polévky můžete udělat opravdu hodně, stačí vakuový sáček po vaření...

    Iva Dohnalová

    27.11.2021
    Like 1
    Sdílet

    Rozložený jablečný koláč se sněhovou pusinkou

    Čas vaření: 1 hod 30 min
    • Dezerty
    • Americká Americká
    Jablečný koláč je tradiční americký sváteční dezert, který je ale oblíbený snad ve všech zemích světa. Naše verze je připravená sous-vide, abychom zesílili chutě a jablka uvařili do dokonalé konzistence....

    Iva Dohnalová

    22.11.2021
    Like 2
    Sdílet

    Kukuřičky v medu a miso pastě

    Čas vaření: 1 hod 15 min
    • Zelenina
    • Japonská Japonská
    Šťavnaté a měkoučké klasy kukuřice, to je dokonalá letní dobrota. Se sous-vide navíc ještě jednodušeji připravená. A když se spojí s umami chutí másla z miso pasty a medu, je...

    Iva Dohnalová

    16.9.2021
    Like 2
    Sdílet

    Rebarborový crumble

    Čas vaření: 1 hod 50 min
    • Dezerty
    • Anglická Anglická
    Elegantní a delikátní dezert, který je nesmírně jednoduchý a přitom v sobě skrývá perfektní balanc měkkosti a křupavosti. Rebarbora v horké lázni nabere chuť francouzského likéru a opečená máslová drobenka...

    Iva Dohnalová

    28.8.2021
    Like 3
    Sdílet

    Francouzský toast sous-vide

    Čas vaření: 1 hod 10 min
    • Nezařazené
    • Francouzská Francouzská
    Připravte rodině na snídani něco extra. Každý si všimne toho rozdílu mezi tímhle skvělým sous-vide Francouzským toastem a tím obyčejným. Náš toast je nadýchaný a extra chutný, zatímco recept zůstává...

    Iva Dohnalová

    6.7.2021
    Like 1
    Sdílet

    Tarta de Santiago se sous-vide jahodami

    Čas vaření: 1 hod 40 min
    • Dezerty
    • Španělská Španělská
    Jahod začíná být všude plno. Pokud máte nějaké na vlastní zahrádce a nevíte, co s nimi, zkuste si upéct výtečný dortík „Santiago“ se slazenými jahodami vařenými sous-vide.

    Iva Dohnalová

    21.6.2021
    Like 3
    Sdílet

    Máslový chřest s čerstvou mátou

    Čas vaření: 15 min
    • Zelenina
    • Česká Česká
    Chřestová sezóna je v plném proudu. Tyhle úžasné zelené stonky chutnají skvěle grilované či pečené, ale čas při vaření hraje důležitou roli – o minutu déle nebo méně může zkazit...

    Iva Dohnalová

    31.5.2021
    Like 2
    Sdílet

    Bramborový salát s rozmarýnovo-česnekovým dresinkem

    Čas vaření: 1 hod 15 min
    • Příloha
    • Česká Česká
    Salát, co svou výraznou chutí připomíná jídla ze steakhousu. Přitom je tato skvělá příloha dost lehká a svěží pro letní grilování.

    Iva Dohnalová

    8.5.2021
    Like 3
    Další

    Recepty

    Drůbež

    Drůbež

    Hovězí maso

    Hovězí maso

    Krůtí

    Krůtí

    Luštěniny

    Luštěniny

    Ryby

    Ryby

    Vejce

    Vejce

    Vepřové maso

    Vepřové maso

    Zelenina

    Zelenina

    Kuchyně

    Americká

    Americká

    Anglická

    Anglická

    Česká

    Česká

    Francouzská

    Francouzská

    Indická

    Indická

    Italská

    Italská

    Japonská

    Japonská

    Španělská

    Španělská

    Nejnovější komentáře

    • Stenleyx: Sous vide kuřecí prsíčka
    • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
    • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
    • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu

    O sous vide

    • Co je sous vide?
    • 4 základní kroky sous vide vaření
    • Sous vide – otázky a odpovědi
    • Je sous vide vaření bezpečné?

    Pro začátek

    • Sous vide v hrnci na sporáku
    • Do čeho sous vide zabalit?
    • Sous vide – teploty a časy
    • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

    Recepty

    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské

    © 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

    Posting....