Ingredience
- 1 kg vepřová kotleta bez kostivepřová pečeně nebo krkovice
- 2-3 ks chorizo
- 1/2 šálku rozinky
- 2-3 lžíce dijonská hořčice
- 2 šálky Demi glace
- 1 šálek zelené olivy
Recept
Vepřová kotleta je často přehlížená pro svou libovou strukturu, ale s trochou péče a správným kořením z ní vytvoříte pokrm plný chuti. Když se maso šetrně povaří, rozvine se jeho jemnost a každé sousto potěší i náročnější jazýčky.
Postup
1 Hotovo 5 minut |
Příprava masa |
2 Hotovo 5 minut |
Plnění |
3 Hotovo 5 minut |
Zajištění tvaru |
4 Hotovo 5 minut |
Dochucení |
5 Hotovo 4 hodiny |
Vaření metodou sous-vide |
6 Hotovo 10 minut |
Vodní lázeň |
7 Hotovo 15 minut |
Opékání na pánvi |
8 Hotovo 10 minut |
Příprava omáčky |
9 Hotovo 3 minuty |
Servírování |
5 Comments Skrýt komentáře
Je to panenka nebo pečeně čili vyhoštěna kotleta?
Ano jde o kotletu, opraveno 🙂
Ahojte,
na hornej lište je čas varenia 6 hodín a vnútri receptu 4 hodiny.
Čo si vybrať? 🙂
AI mi poradila 6 hodín pri 60°C.
A Vy?
V horní liště je celkový čas vaření. 4 hod. je maso v sous vide hrnci.
Ďakujem