Může se zdát vaření chobotnice doma náročné, díky jejím tvrdým tkáním, ale není tomu tak. Díky metodě sous vide se chobotnice pomalým vařením uvaří do měkka. Budete mít jemné masíčko,...
Díky sous vide oběhovému čerpadlu můžete z tuňáka připravit výtečný kus ryby, která bude pevná na skus, i když při běžné přípravě se většinou rozvaří. K pevnosti ryby přispívá také nálev ze...
Chobotnice patří mezi největší pochoutky všude na světě. Proměnit tvrdou tkáň chobotnice v chutný kus masa ovšem není zase tak jednoduché. Pokud tedy k přípravě nepřizvete nás a náš skvělý sous vide...
Mrkvové pyré lze použít k dochucení studených i teplých salátů, ale i dalších pokrmů včetně masa. Někteří lidé mrkvové pyré konzumují jako přílohu k masu. V naší redakci je oblíbená také kombinace bramborové...
Pro Španělsko je romesco to samé, co je pro Itálii pesto. Snadno připravitelná omáčka má všechny vlastnosti jako její protějšek – jedná se o výborný dip vhodný k restované zelenině, ale...