Ingredience
-  900 g kuřecí prsa bez kosti
 -  2 lžíce olivový olej
 -  3 stroužky česnek
 -  1 1/2 lžičky košer sůl
 -  1 lžička černý pepř
 - 
PESTO
 -  4 šálky čerstvá bazalka
 -  1/2 šálku piniové oříšky
 -  3 stroužky česnek
 -  1/2 šálku strouhaný parmazán
 -  2/3 šálku extra panenský olivový olej
 -  1/2 lžičky sůl
 -  1/2 lžičky černý pepř
 
Recept
Dokonale uvařené šťavnaté a jemné kuřecí maso připravíte v horké lázni sous-vide. Skvěle ho doplní pravé italské pesto s parmazánem a piniovými oříšky, které je připravené raz dva, zatímco se maso bude pěkně vařit. Pokud se chcete cítit jako Italové, dejte si jako přílohu těstoviny. Ta kombinace vás určitě nadchne.
Postup
| 
 1 Hotovo  | 
PŘÍPRAVA MASA | 
| 
 2 Hotovo  | 
VAŘENÍ MASA | 
| 
 3 Hotovo  | 
PŘÍPRAVA PESTAPředehřejte si troubu na 350 stupňů. Piniové oříšky vysypte na pečící papír a opečte do zlatova, cca 3-5 minut.  | 
| 
 4 Hotovo  | 
OPEČENÍ MASA | 
| 
 5 Hotovo  | 
PODÁVÁNÍ | 


                
                



