blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Domů
  • Ingredient: česnek

Ingredient: česnek

Sdílet

Losos s kaparovou omáčkou

Čas vaření: 55 min
  • Ryby
  • Italská Italská
Čas navíc, který zabere příprava ryb sous-vide, se rozhodně vyplatí. V horké lázni je vaření lososa k dokonalosti garantováno a kaparová omáčka s lehce nakyslou citrónovou příchutí mu nasadí korunu.

Iva Dohnalová

5.3.2021
Like 2
Sdílet

Kapustičky s piniovými oříšky

Čas vaření: 1 hod 15 min
  • Zelenina
  • Francouzská Francouzská
Kapustičky připravené sous-vide jsou jednu úroveň nad kapustičkami připravenými jakýmkoli jiným způsobem. Tohle bude váš oblíbený vitamínový kousek – prostě uvařené do měkké a zároveň křupavé dokonalosti. Je čas říci...

Iva Dohnalová

24.2.2021
Like 1
Sdílet

Bramborovo-pórková krémová polévka

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Polévky
  • Česká Česká
Brambora a pórek jsou odjakživa dobrými parťáky a když je uvaříte sous-vide, můžete z nich udělat skvělou polévku vyvážené chuti. Celé vaření zabere pod 2 hodiny času a je tak...

Iva Dohnalová

20.2.2021
Like 1
Sdílet

Hovězí „Stew“ sous vide

Čas vaření: 49 hod 45 min
  • Hovězí
  • Anglická Anglická
Stew je typické anglické jídlo z dušeného masa a zeleniny, které je hutné a skvěle nasytí a zahřeje v zimním období. Uvařit ale všechny komponenty do správné konzistence je oříšek,...

Iva Dohnalová

20.2.2021
Like 1
Sdílet

Indické cizrnové kari

Čas vaření: 1 hod 20 min
  • Luštěniny
    Tohle cizrnové kari je super-moderní a pohodlné jídlo. Má úžasnou indickou příchuť, protože po hodině v horké lázně nádherně pochytá chuť kari koření a česneku. Doporučujeme ho podávat s rýží...

    Iva Dohnalová

    13.2.2021
    Like 1
    Sdílet

    Grilované artyčoky

    Čas vaření: 2 hod 30 min
    • Zelenina
    • Francouzská Francouzská
    Pokud taky milujete artyčoky, pak máme skvělou zprávu – můžete si je snadno připravit sami v horké lázni! Po uvaření je stačí rychle opéct na grilu a je hotovo. Výsledek...

    Iva Dohnalová

    13.2.2021
    Like 1
    Sdílet

    Jehněčí žebírka s česnekem a bylinkami

    Čas vaření: 2 hod 28 min
    • Zvěřina, skopové a jehněčí
    • Česká Česká
    Výborné jehněčí maso, které se vám bude v puse krásně rozpadat. Maso je po celou dobu rovnoměrně vařeno, díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni. Maso je jemné a velmi...

    Michaela Lukešová

    28.1.2021
    Like 1
    Sdílet

    Bramborová kaše s česnekem a rozmarýnem

    Čas vaření: 1 hod 53 min
    • Příloha
    • Česká Česká
    Naprosto dokonalá konzistence bramborové kaše! Tato příloha se hodí k jakémukoliv masu a díky máslu má kaše jemnou strukturu. Vyzkoušejte a uvidíte, že vaše chuťové pohárky se rozntacují!

    Michaela Lukešová

    27.1.2021
    Like 1
    Sdílet

    Zelené fazole s česnekem

    Čas vaření: 1 hod 1 min
    • Zelenina
    • Anglická Anglická
    Žádná kašovitá struktura, ale křupavé a výborné fazolky, a to díky metodě vaření sous vide. Zelené fazolky jsou vhodné jako příloha k steaku či mořským plodům. Jsou bohaté na železo, bílkoviny...

    Michaela Lukešová

    26.1.2021
    Like 1
    Sdílet

    Kuřecí prsa Teriyaki sous vide

    Čas vaření: 1 hod 25 min
    • Drůbež
      Jemné a šťavnaté kuře v lahodné Teriyaki omáčce je ideální pokrm k večeři či obědu. Pokud jsou čínská jídla vaše oblíbená, rozhodně vyzkoušejte tento recept.

      Michaela Lukešová

      25.1.2021
      Like 1
      Další

      Recepty

      Drůbež

      Drůbež

      Hovězí

      Hovězí

      Krůtí

      Krůtí

      Luštěniny

      Luštěniny

      Ryby

      Ryby

      Vejce

      Vejce

      Vepřové

      Vepřové

      Zelenina

      Zelenina

      Kuchyně

      Americká

      Americká

      Anglická

      Anglická

      Česká

      Česká

      Francouzská

      Francouzská

      Italská

      Italská

      Mexická

      Mexická

      Nejnovější komentáře

      • Admin: Hovězí bůček na grilu
      • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
      • Eva: Je sous vide vaření bezpečné?
      • David: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
      • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

      O sous vide

      • Co je sous vide?
      • 4 základní kroky sous vide vaření
      • Sous vide – otázky a odpovědi
      • Je sous vide vaření bezpečné?

      Pro začátek

      • Sous vide v hrnci na sporáku
      • Do čeho sous vide zabalit?
      • Sous vide – teploty a časy
      • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

      Recepty

      • Low Carb
      • Bez lepku
      • Vegetariánské
      • Veganské

      © 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats