blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: česnek

Ingredient: česnek

Sdílet

Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou

Čas vaření: 105 min
  • Drůbež
  • Česká Česká
Ať už budeme mluvit o křupavé kůžičce nebo šťavnatém masu, všichni se asi shodneme na tom, že nejlepší je kachna. V naší redakci jsme přivedli kachní prsíčka až k dokonalosti sous vide...

Monika Braunová

1.4.2022
Like 25
Sdílet

Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)

Čas vaření: 2,5 - 3,5 h
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Vzhledem k množícím se dotazům na naši redakci vám představujeme vepřový tenderloin steak tak, jak ho máme nejradši. Vepřový tenderloin je pro kuchaře naprosto perfektní maso – jednoduše se připravuje a...

ladyambientte

26.3.2022
Like 70
Sdílet

Londýnské grilované hovězí

Čas vaření: 8 hod 30 min
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Londýnské hovězí se typicky připravuje z tužšího kousku masa – z horního šálu nebo flank steaku (pupek). Maso se dlouho marinuje, poté se opeče na grilu a na závěr se...

Iva Dohnalová

3.1.2022
Like 4
Sdílet

Polévka z máslové dýně, kokosového mléka a kešu oříšků

Čas vaření: 2 hod 45 min
  • Polévky
    Už jste zkoušeli vařit nějakou polévku sous-vide? Je to o tolik jednoduší a uděláte o dost menší nepořádek! K tomu polévky můžete udělat opravdu hodně, stačí vakuový sáček po vaření...

    Iva Dohnalová

    27.11.2021
    Like 1
    Sdílet

    Kuře s citrusovou glazurou

    Čas vaření: 2 hod
    • Drůbež
    • Americká Americká
    Křehké a šťavnaté kuřecí s citrusovou glazurou je plné chuti ze sladké a přitom štiplavé omáčky z javorového sirupu, pomeranče, citronu a limetky. Stojí za to se o něj s...

    Iva Dohnalová

    15.11.2021
    Like 1
    Sdílet

    Quinoa burger sous-vide

    Čas vaření: 1 hod 50 min
    • Zelenina
      Sous-vide dobrota, která lehce nahradí živočišné proteiny. Textura tohoto burgeru opravdu připomíná tu originální fast-foodovou a svou chutí uspokojí i milovníky masa. Vaření sous-vide ulehčí přípravu velké porce základu na...

      Iva Dohnalová

      8.11.2021
      Like 0
      Sdílet

      Jehněčí kýta s mátou, kmínem a černou hořčicí

      Čas vaření: 3 hod 45 min
      • Zvěřina, skopové a jehněčí
      • Česká Česká
      Vykostěné maso z jehněčí kýty je ideální na rolování a plnění různými ingrediencemi. A protože má jehněčí maso samo o sobě výraznou chuť, nemusíte se při plnění zrovna mírnit. V...

      Iva Dohnalová

      18.9.2021
      Like 4
      Sdílet

      Letní celerovo-jablečná polévka

      Čas vaření: 3 hod
      • Polévky
      • Česká Česká
      Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...

      Iva Dohnalová

      10.9.2021
      Like 2
      Sdílet

      Quinoa sous-vide

      Čas vaření: 1 hod 10 min
      • Příloha
        Vaření quinoi na plotně je oříšek. Jednu minutu je nedovařená a hned tu další z ní může být kaše. Při vaření sous-vide stačí nastavit správnou teplotu a čas a výsledek...

        Iva Dohnalová

        31.8.2021
        Like 1
        Sdílet

        Křupavé vepřové koleno

        Čas vaření: 21 hod
        • Vepřové maso
        • Česká Česká
        Pokud máte rádi pivo a k němu dobré vepřové koleno, pak vyzkoušejte tento recept. Bude šťavnaté uvnitř, křupavé na povrchu a skvěle ochucené směsí koření. A ani si pro něj...

        Iva Dohnalová

        27.8.2021
        Like 7
        Další

        Recepty

        Drůbež

        Drůbež

        Hovězí maso

        Hovězí maso

        Krůtí

        Krůtí

        Luštěniny

        Luštěniny

        Ryby

        Ryby

        Vejce

        Vejce

        Vepřové maso

        Vepřové maso

        Zelenina

        Zelenina

        Kuchyně

        Americká

        Americká

        Anglická

        Anglická

        Česká

        Česká

        Francouzská

        Francouzská

        Indická

        Indická

        Italská

        Italská

        Japonská

        Japonská

        Španělská

        Španělská

        Nejnovější komentáře

        • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
        • Admin: Sous vide steak
        • Stanislav: Sous vide steak
        • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
        • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

        O sous vide

        • Co je sous vide?
        • 4 základní kroky sous vide vaření
        • Sous vide – otázky a odpovědi
        • Je sous vide vaření bezpečné?

        Pro začátek

        • Sous vide v hrnci na sporáku
        • Do čeho sous vide zabalit?
        • Sous vide – teploty a časy
        • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

        Recepty

        • Low Carb
        • Bez lepku
        • Vegetariánské
        • Veganské

        © 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

        Posting....