Ingredience
- 900 g kuřecí prsa bez kosti
- 2 lžíce olivový olej
- 3 stroužky česnek
- 1 1/2 lžičky košer sůl
- 1 lžička černý pepř
-
PESTO
- 4 šálky čerstvá bazalka
- 1/2 šálku piniové oříšky
- 3 stroužky česnek
- 1/2 šálku strouhaný parmazán
- 2/3 šálku extra panenský olivový olej
- 1/2 lžičky sůl
- 1/2 lžičky černý pepř
Recept
Dokonale uvařené šťavnaté a jemné kuřecí maso připravíte v horké lázni sous-vide. Skvěle ho doplní pravé italské pesto s parmazánem a piniovými oříšky, které je připravené raz dva, zatímco se maso bude pěkně vařit. Pokud se chcete cítit jako Italové, dejte si jako přílohu těstoviny. Ta kombinace vás určitě nadchne.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA MASA |
2 Hotovo |
VAŘENÍ MASA |
3 Hotovo |
PŘÍPRAVA PESTAPředehřejte si troubu na 350 stupňů. Piniové oříšky vysypte na pečící papír a opečte do zlatova, cca 3-5 minut. |
4 Hotovo |
OPEČENÍ MASA |
5 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |