Brokolicové pyré s čedarem

0 0
Brokolicové pyré s čedarem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
275 g brokolice
77 g máslo
1,5 g jedlá soda
30 g čedar
podle potřeby sůl
podle potřeby pepř

Chutné a jemné brokolicové pyré.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový

Ingredience

Recept

Sdílet

Brokolice a čedar se k sobě odjakživa hodí. V tomto receptu vám prozradíme, jak za pomoci jedlé sody a sous vide vaření připravíte brokolicové pyré ochucené čedarem a zjemněné máslem. Výsledkem budete překvapeni!

Postup

1
Hotovo
5 min

Připravíme brokolici

Brokolici omyjeme a nakrájíme na menší kousky.

2
Hotovo
5 min

Zabalíme

Všechny ingredience vložíme do sáčku a zamícháme. Sáček vakuově zabalíme.

3
Hotovo
30 min

Vaříme

Sous vide lázeň předehřejeme na 84°C. Vložíme sáček s brokolicí a vaříme 30 – 90 minut.

4
Hotovo
3 min

Vyjmeme a rozmixujeme

Sáček vyjmeme z lázně a otevřeme. Obsah vlijeme do menší misky. Pokud není dostatečně rozmělněný, rozmixujeme na hladkou hmotu.

5
Hotovo
2 min

Dochutíme a podáváme

Podle potřeby přidáme sůl, pepř a případně i máslo. Okamžitě podáváme.

Tip: Brokolicové pyré se výborně hodí jako příloha ke steakům a pečenému masu všeho druhu.

Kubánský sendvič (se sous vide marinovanou plecí)
předchozí
Kubánský sendvič (se sous vide marinovanou plecí)
Nejlepší krůtí prsíčka na světě
další
Nejlepší krůtí prsíčka na světě
Kubánský sendvič (se sous vide marinovanou plecí)
předchozí
Kubánský sendvič (se sous vide marinovanou plecí)
Nejlepší krůtí prsíčka na světě
další
Nejlepší krůtí prsíčka na světě

Přidejte svůj komentář