Background Image

Kubánský sendvič (se sous vide marinovanou plecí)

0 0
Kubánský sendvič (se sous vide marinovanou plecí)

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
jemná marinovaná vepřová plec na "mojo" způsob
japonská majonéza
40 g česnek
150 g koriandr (asi dva svazky)
16 ks americký toast
8 plátků Švýcarský sýr

Chutný sendvič, s nímž neurazíte ani tu nejnáročnější návštěvu.

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Sendviče nejsou v našich luzích a hájích tolik oblíbené. Podle nás je problém v tom, že si s tímto jídlem nedokážeme pořádně pohrát a tak je to pro nás stále ještě „pouze maso s chlebem“. V tomto receptu vám ukážeme, jak sendvič povýšit na pokrm, o kterém budete rádi vyprávět celé své rodině.

Postup

1
Hotovo

Připravíme marinovanou vepřovou plec na "mojo" způsob

Recept najdete zde.

2
Hotovo

Připravíme japonskou majonézu

Recept na přípravu japonské majonézy Kewpie najdete na našich stránkách zde.

Japonskou majonézu dochutíme rozmixovaným česnekem a nasekaným koriandrem.

3
Hotovo
2 min

Z ingrediencí poskládáme sendvič

Americký toast potřeme majonézou. Přidáme maso a sýr, případně další suroviny podle chuti (nabízí se kupříkladu nakládaná okurka, rajčata atd.). Sendvič přikryjeme druhým americkým toastem.

4
Hotovo
5 min

Přimáčkneme a zapečeme

Sendvič přimáčkneme a dáme do kontaktního grilu nebo topinkovače. Pečeme dokud se sýr nerozteče a toast nebude křupavý.

5
Hotovo

Podáváme

Sendvič vyjmeme z kontaktního grilu a okamžitě podáváme.

blank
Japonská majonéza (ve stylu Kewpie)
předchozí
Japonská majonéza (ve stylu Kewpie)
Brokolicové pyré s čedarem
další
Brokolicové pyré s čedarem
Japonská majonéza (ve stylu Kewpie)
předchozí
Japonská majonéza (ve stylu Kewpie)
Brokolicové pyré s čedarem
další
Brokolicové pyré s čedarem

Přidejte svůj komentář