Ingredience
- jemná marinovaná vepřová plec na "mojo" způsob
- japonská majonéza
- 40 g česnek
- 150 g koriandr(asi dva svazky)
- 16 ks americký toast
- 8 plátků Švýcarský sýr
Recept
Sendviče nejsou v našich luzích a hájích tolik oblíbené. Podle nás je problém v tom, že si s tímto jídlem nedokážeme pořádně pohrát a tak je to pro nás stále ještě „pouze maso s chlebem“. V tomto receptu vám ukážeme, jak sendvič povýšit na pokrm, o kterém budete rádi vyprávět celé své rodině.
Postup
1 Hotovo |
Připravíme marinovanou vepřovou plec na "mojo" způsobRecept najdete zde. |
2 Hotovo |
Připravíme japonskou majonézuRecept na přípravu japonské majonézy Kewpie najdete na našich stránkách zde. Japonskou majonézu dochutíme rozmixovaným česnekem a nasekaným koriandrem. |
3 Hotovo 2 min |
Z ingrediencí poskládáme sendvič |
4 Hotovo 5 min |
Přimáčkneme a zapečeme |
5 Hotovo |
Podáváme |