Ingredience
-  220 g kokosové mlékonebo klasické kravské
 -  48 g panelanebo jiné sladidlo či cukr
 -  454 g mango
 -  4 listy čerstvá bazalkaideálně thajská bazalka
 -  5 g galangal čerstvýpřípadně zázvor
 - 
NA POLITÍ
 -  např. jahodová poleva na zmrzlinu
 
Recept
Zmrzlina asi není to první, co by vás napadlo při zmínce horké lázně, ale i ta se dá vařit sous-vide!
Výsledkem bude intenzivní chuť a barva a ovoce neztratí živiny. Mango nanuky s kokosovým mlékem a bazalkou mají nádech Asie a v létě vás skvěle osvěží.
Postup
| 
 1 Hotovo  | 
PŘÍPRAVARozehřejte si lázeň o teplotě 83 °C.  | 
| 
 2 Hotovo  | 
SMĚS DO SÁČKU | 
| 
 3 Hotovo  | 
MIXOVÁNÍPřed koncem vaření si připravte nerezovou misku se studenou vodou a ledem. Sáček z horké lázně vložte ihned do ledové lázně a nechte vychladit.  | 
| 
 4 Hotovo  | 
POLÉVÁNÍ A PODÁVÁNÍ | 


                
                



