Background Image

Sous-vide nakládané hrozny

0 0
Sous-vide nakládané hrozny

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 šálek ocet z červeného vína
2 lžíce moučkový cukr extra jemný
1 lžička košer sůl
1/2 lžičky skořice
1/2 lžičky koriandr mletý
450 g červené hroznové víno bez pecek
1 větvička čerstvý rozmarýn

Zajímavý a neobvyklý snack pro hosty

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Sous-vide nakládané hroznové víno je překvapivá dobrota. Přidat je můžete třeba do kuřecího salátu nebo je mít po ruce jako malé občerstvení. V uzavřené nádobě bez přístupu vzduchu vydrží v lednici až jeden měsíc.

Číst
Pět způsobů, jak můžete dokončit svůj sous vide steak

Postup

1
Hotovo

VAŘENÍ

Předehřejte si lázeň na teplotu 82°C.
Ve velké míse smíchejte metličkou ocet, cukr, sůl, skořici a koriandr. Přeneste do velkého zipového sáčku a přidejte hrozny a rozmarýn. Vakuujte použitím metody vytlačení vzduchu vodou. Vložte do lázně a vařte 45 minut.

2
Hotovo

PODÁVÁNÍ NEBO UCHOVÁNÍ

Vytáhněte hrozny ze sáčku a přeneste do ledové lázně, nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Poté uchovejte v lednici v uzavřené sklenici nebo dóze bez přístupu vzduchu, max. 1 měsíc.

Zdroj: anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

fazolky s mandlemi
předchozí
Zelené fazolky s mandlemi
roláda s pestem
další
LC Kuřecí roláda s bazalkovo-špenátovým pestem
fazolky s mandlemi
předchozí
Zelené fazolky s mandlemi
roláda s pestem
další
LC Kuřecí roláda s bazalkovo-špenátovým pestem

Přidejte svůj komentář