Ingredience
- 2 ks turbotfilety s kůží
- podle potřeby sůlcca 4 lžičky
- podle potřeby cukrcca 1 lžička
- podle potřeby olivový olej
- podle potřeby citronová kůracca 4 kousky
Recept
Turbot je velká mořská ryba, jejímž domovem je severní Atlantik, Baltik a Středozemní moře. Může být trošku dražší (něco přes 500 korun za kilogram), ale její masité bílé masíčko za to stojí. V tomto receptu vám poradíme, jak si tuto rybu připravit.
Postup
1 Hotovo |
Vybereme si správný filet |
2 Hotovo 20 - 30 min |
Ochutíme |
3 Hotovo 5 min |
Sbalíme rybu |
4 Hotovo 30 - 60 min |
VařímeSous vide lázeň předehřejeme na 45 °C. Vložíme sáček a vaříme po dobu 30 až 60 minut podle velikosti ryby. |
5 Hotovo 5 min |
Dokončíme |
6 Hotovo |
Servírujeme |