blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Domů
  • Ingredient: cukr

Ingredient: cukr

Sdílet

Kuřecí prsa Teriyaki sous vide

Čas vaření: 1 hod 25 min
  • Drůbež
    Jemné a šťavnaté kuře v lahodné Teriyaki omáčce je ideální pokrm k večeři či obědu. Pokud jsou čínská jídla vaše oblíbená, rozhodně vyzkoušejte tento recept.

    Michaela Lukešová

    25.1.2021
    Like 0
    Sdílet

    Créme Brûlée Sous Vide

    Čas vaření: 5 hod 55 min
    • Dezerty
    • Francouzská Francouzská
    Krémový dezert s křupavou vrstvou karamelové polevy. Metoda sous vide zaručuje perfektní výsledek, nemusíte se tak obávat sraženého krému. Společně s mátou a čerstvým ovocem dojde k dokonalé souhře chutí.

    Michaela Lukešová

    21.1.2021
    Like 0
    Sdílet

    Cheesecake ve sklenici

    • Dezerty
    • Francouzská Francouzská
    Výborný a jednoduchý recept na cheesecake. Díky přesné teplotě vaření je zaručena dokonalá konzistence. Nadrcené sušenky společně s krémem tomu dají ten pravý šmak.

    Michaela Lukešová

    17.1.2021
    Like 1
    Sdílet

    Sous vide rajčatové sushi

    Čas vaření: 8 hod
    • Pochutiny
      Rajčatové sushi je trošku neobvyklé, ale přitom velice zajímavé. Účelem je v tomto případě napodobit chuť, texturu a vzhled ryby na sushi použitím rajčete místo ryby. Tím pádem se z...

      Iva Dohnalová

      28.12.2020
      Like 0
      Sdílet

      Kuře na chřestu s hnědým máslem

      Čas vaření: 1 hod 15 min
      • Drůbež
      • Anglická Anglická
      Myslím, že se všichni shodneme na tom, že není nic horšího, než suché a gumové kuře. Ať už si omylem nastavíte špatně časovač, a nebo prostě odběhnete od sporáku, vysušené...

      Iva Dohnalová

      19.12.2020
      Like 3
      Sdílet

      Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)

      Čas vaření: 2,5 - 3,5 h
      • Vepřové
      • Česká Česká
      Vzhledem k množícím se dotazům na naši redakci vám představujeme vepřový tenderloin steak tak, jak ho máme nejradši. Vepřový tenderloin je pro kuchaře naprosto perfektní maso – jednoduše se připravuje a...

      ladyambientte

      22.5.2020
      Like 46
      Sdílet

      Hruška na víně

      Čas vaření: 45 min
      • Dezerty
      • Ovoce
      • Francouzská Francouzská
      Geniálně jednoduchý dezert pro dospělé, který vám usnadní rozhodování, co s načatou lahví vína. Díky technice sous-vide zůstane aroma vína a koření mnohem intenzivnější než při klasickém vaření.

      Ivana Tulpová

      13.3.2020
      Like 5
      Sdílet

      Kachní prsa na pomerančích

      Čas vaření: 1 h 45 min
      • Drůbež
      • Ovoce
      • Francouzská Francouzská
      Exotická varianta úpravy kachny, které sous-vide technika opravdu svědčí – kachní prsa jsou totiž velmi delikátním a jemným typem masa a přílišná péče by jim uškodila. Pokud vám náš recept...

      Ivana Tulpová

      6.3.2020
      Like 6
      Sdílet

      Foie gras s portským vínem technikou sous-vide

      Čas vaření: 65 min
      • Drůbež
      • Francouzská Francouzská
      Francouzská klasika, která je snadná na přípravu a povznese vaše předkrmy o několik úrovní výše. Recept na foie gras, neboli tučná játra z kachny (případně husy), vám představujeme v oblíbené variantě s portským...

      Ivana Tulpová

      13.2.2020
      Like 8
      Sdílet

      Sous vide fazole s rukolou, rajčaty a klobásou

      Čas vaření: cca 25 hod
      • Luštěniny
      • Česká Česká
      Uvařili jste si fazole metodou sous vide a teď nevíte, co s nimi dál? Dáme vám recept na výborný fazolový salát s česnekovou zálivkou a klobásou. Jedná se o skvělou letní večeři,...

      ladyambientte

      13.2.2019
      Like 3
      Další

      Recepty

      Drůbež

      Drůbež

      Hovězí

      Hovězí

      Krůtí

      Krůtí

      Luštěniny

      Luštěniny

      Ryby

      Ryby

      Vejce

      Vejce

      Vepřové

      Vepřové

      Zelenina

      Zelenina

      Kuchyně

      Americká

      Americká

      Anglická

      Anglická

      Česká

      Česká

      Francouzská

      Francouzská

      Italská

      Italská

      Mexická

      Mexická

      Nejnovější komentáře

      • Zapy: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
      • Janko: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
      • Křepelčí maso a vajíčka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
      • Admin: Nejlepší „mojo“ marináda na maso
      • Dotaz: Nejlepší „mojo“ marináda na maso

      O sous vide

      • Co je sous vide?
      • 4 základní kroky sous vide vaření
      • Sous vide – otázky a odpovědi
      • Je sous vide vaření bezpečné?

      Pro začátek

      • Sous vide v hrnci na sporáku
      • Do čeho sous vide zabalit?
      • Sous vide – teploty a časy
      • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

      Recepty

      • Low Carb
      • Bez lepku
      • Vegetariánské
      • Veganské

      © 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats