Jemné a šťavnaté kuře v lahodné Teriyaki omáčce je ideální pokrm k večeři či obědu. Pokud jsou čínská jídla vaše oblíbená, rozhodně vyzkoušejte tento recept.
Krémový dezert s křupavou vrstvou karamelové polevy. Metoda sous vide zaručuje perfektní výsledek, nemusíte se tak obávat sraženého krému. Společně s mátou a čerstvým ovocem dojde k dokonalé souhře chutí.
Výborný a jednoduchý recept na cheesecake. Díky přesné teplotě vaření je zaručena dokonalá konzistence. Nadrcené sušenky společně s krémem tomu dají ten pravý šmak.
Rajčatové sushi je trošku neobvyklé, ale přitom velice zajímavé. Účelem je v tomto případě napodobit chuť, texturu a vzhled ryby na sushi použitím rajčete místo ryby. Tím pádem se z...
Myslím, že se všichni shodneme na tom, že není nic horšího, než suché a gumové kuře. Ať už si omylem nastavíte špatně časovač, a nebo prostě odběhnete od sporáku, vysušené...
Vzhledem k množícím se dotazům na naši redakci vám představujeme vepřový tenderloin steak tak, jak ho máme nejradši. Vepřový tenderloin je pro kuchaře naprosto perfektní maso – jednoduše se připravuje a...
Geniálně jednoduchý dezert pro dospělé, který vám usnadní rozhodování, co s načatou lahví vína. Díky technice sous-vide zůstane aroma vína a koření mnohem intenzivnější než při klasickém vaření.
Exotická varianta úpravy kachny, které sous-vide technika opravdu svědčí – kachní prsa jsou totiž velmi delikátním a jemným typem masa a přílišná péče by jim uškodila. Pokud vám náš recept...
Francouzská klasika, která je snadná na přípravu a povznese vaše předkrmy o několik úrovní výše. Recept na foie gras, neboli tučná játra z kachny (případně husy), vám představujeme v oblíbené variantě s portským...
Uvařili jste si fazole metodou sous vide a teď nevíte, co s nimi dál? Dáme vám recept na výborný fazolový salát s česnekovou zálivkou a klobásou. Jedná se o skvělou letní večeři,...