Dip z avokáda a zakysané smetany

0 0
Dip z avokáda a zakysané smetany

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 ks avokádo zralé
1 ks zakysaná smetana
1 stroužek česnek
podle potřeby sůl
podle potřeby pepř
pár kapek citrón nebo limetka/proti hnědnutí

Jednoduchý a velmi zdravý dip z avokáda.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

V jednoduchosti je síla. A platí to i u vaření. O pravdivosti tohoto tvrzení vás přesvědčí dip z avokáda a zakysané smetany. Recept je jednoduchý, zatímco výsledný produkt naprosto lahodný!

Postup

1
Hotovo

Připravíme dip

Avokádu rozpůlíme, vyjmeme pecku a vydlabeme ho, nebo oloupeme. Měkkou část avokáda vložíme do mixéru a pečlivě rozmixujeme. Přidáme zakysanou smetanu, sůl a pepř podle chuti a opět promícháme. Okamžitě podáváme.

Pozor! Avokádový dip po čase hnědne, i pokud do něj nakapete dostatek citrónu. Tento dip je proto určen k okamžité spotřebě!

ladyambientte

Znáte takové ty situace, kdy se rozhodnete pro grilování na poslední chvíli? Doma skoro nic nemáte a tak přichází na řadu improvizace.
předchozí
Dip z dijonské hořčice
Filety z Turbota
další
Sous vide filet z Turbota (Pakambaly velké)
Znáte takové ty situace, kdy se rozhodnete pro grilování na poslední chvíli? Doma skoro nic nemáte a tak přichází na řadu improvizace.
předchozí
Dip z dijonské hořčice
Filety z Turbota
další
Sous vide filet z Turbota (Pakambaly velké)

Přidejte svůj komentář