Background Image

Sous vide krab s mangovou omáčkou

0 0
Sous vide krab s mangovou omáčkou

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
500 gramů krab
1 kus zralé mango
1/2 šálku majonéza
1 polévková lžíce dijonská hořčice
pár snítek kopr
pár listů zelený salát
dle chuti sůl
na smažení olej
hladká mouka

Sladké a jemné krabí maso s mangovo-koprovou majonézou. Tohle jídlo je sladké, pikantní a svěží.

Vlastnosti:
  • Low Carb
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Jídlo na cesty jen tak „do ruky“? Zkuste našeho kraba, určitě Vás mile překvapí. Užijte si jejich jedinečnou, bohatou a sladkou chuť. V lepších supermarketech najdete potřebné maso v úhledně uzavřených baleních. Takže jsou krabi okamžitě připraveni obohatit naši sous vide lázeň. Není potřeba ani rozmrazování. . . stačí přidat dalších třicet minut k požadované době vaření kolem tří hodin – toto načasování funguje prakticky pro všechny zmrazené suroviny, které chcete vařit sous vide.

Postup

1
Hotovo
3 hodiny 30 minut

Příprava krabů

Tito krabi potřebují na vaření asi 3 hodiny při 63 ℃ plus 30 minut, pokud začínáte se zmrazenými. Někteří z krabů mohou být po sous vide lázni dokonale křehcí, zatímco jiní trochu tužší a nepříjemní na žvýkání. Tento rozdíl v textuře může být způsoben skutečným stářím krabů, ve kterém se každý nacházel v okamžiku, kdy byl chycen.

2
Hotovo
10 minut

Uděláme mango-koprovou majonézu!

Krabi chystáme do sendviče, takže majonéza je nutná. Ale není složitá. Jednoduše smíchejte majonézu, čerstvé zralé mango, snítky kopru, trochu hořčice a trochu soli v kuchyňském robotu a pulsujte.

3
Hotovo
13 minut

Zpět ke krabům

Krabi vyndáme ze sáčku a necháme okapat. Následně je poválíme je v mouce.

4
Hotovo
8 minut

Rozpalte pánev

Nyní rozpálíme olej na pánvi a krabi začneme smažit. Ujistěte se, že jste je po usmažení trochu opřeli o nějaké papírové ručníky, aby se odstranil přebytečný olej. Kromě toho, že je nepříjemné jíst, přebytečný olej způsobí, že krabi i váš chléb budou mokrý.

5
Hotovo
3 minuty

Vytvořme veledílo

Je čas sestavit sendvič dohromady! Jednoduše vezměte pěkný kousek chleba nebo bagety. Nacpěte krabi do pečiva, přidejte několik kusů zeleninového salátu, kousky manga a samozřejmě naši mango-koprovou majonézu.

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

BBQ hovězí
předchozí
Sous Vide Miso-glazované BBQ hovězí steaky
klobása s cibulovou marmeládou
další
Wasabi-pivní bockwursts s cibulovou marmeládou Teriyaki
BBQ hovězí
předchozí
Sous Vide Miso-glazované BBQ hovězí steaky
klobása s cibulovou marmeládou
další
Wasabi-pivní bockwursts s cibulovou marmeládou Teriyaki

Přidejte svůj komentář