Ingredience
- 500 gramů krab
- 1 kus zralé mango
- 1/2 šálku majonéza
- 1 polévková lžíce dijonská hořčice
- pár snítek kopr
- pár listů zelený salát
- dle chuti sůl
- na smažení olej
- hladká mouka
Recept
Jídlo na cesty jen tak „do ruky“? Zkuste našeho kraba, určitě Vás mile překvapí. Užijte si jejich jedinečnou, bohatou a sladkou chuť. V lepších supermarketech najdete potřebné maso v úhledně uzavřených baleních. Takže jsou krabi okamžitě připraveni obohatit naši sous vide lázeň. Není potřeba ani rozmrazování. . . stačí přidat dalších třicet minut k požadované době vaření kolem tří hodin – toto načasování funguje prakticky pro všechny zmrazené suroviny, které chcete vařit sous vide.
Postup
1 Hotovo 3 hodiny 30 minut |
Příprava krabůTito krabi potřebují na vaření asi 3 hodiny při 63 ℃ plus 30 minut, pokud začínáte se zmrazenými. Někteří z krabů mohou být po sous vide lázni dokonale křehcí, zatímco jiní trochu tužší a nepříjemní na žvýkání. Tento rozdíl v textuře může být způsoben skutečným stářím krabů, ve kterém se každý nacházel v okamžiku, kdy byl chycen. |
2 Hotovo 10 minut |
Uděláme mango-koprovou majonézu! |
3 Hotovo 13 minut |
Zpět ke krabům |
4 Hotovo 8 minut |
Rozpalte pánev |
5 Hotovo 3 minuty |
Vytvořme veledílo |