Dušená hovězí roštěná je jedním z klasických českých jídel. Příprava masa klasickým způsobem má přitom tu nevýhodu, že maso je většinou poměrně vysušené. U přípravy metodou sous vide je tento nedostatek...
Sous vide je ideální způsob přípravy steaků. Provaření je rovnoměrné a zlatavý nádech dostaneme doděláním na pánvi. Hodně prorostlé kousky masa jako je ribeye steak můžeme vařit o několik stupňů...
Vepřová pečeně je ideálním masem pro přípravu na grilu – i pokud maso na ohni necháte o něco málo déle, je krásně šťavnaté a rozplývá se na jazyce. A co...
K pořádným steakům není jako příloha nic lepšího než brambory či bramborová kaše a salát coleslaw. Dnes vám prozradíme, jak si doma připravit salát coleslaw (z bílého zelí).
Rajská omáčka patří k tradičním českým pokrmům, takže je na čase dát si na tuhle pochoutku recept i na našem serveru. Potřebovat budete hovězí nebo vepřové maso (vybrali jsme si původní...
Připouštíme, že přidávat ke steaku kávové máslo je velmi neobvyklé. Ale věřte nám! Teplá kávová chuť se ke steaku překvapivě dobře hodí – podtrhne samotnou chuť masa a dodá mu...
Ačkoliv je omáčka Ponzu spojovaná spíše s tradičními japonskými pokrmy jako je sashimi, skvěle se hodí také k přípravě hovězí svíčkové. Takový pokrm se nazývá tataki a my vám na něj teď...
Představte si to také: Sluncem prohřátá neděle, děti si hrají na houpačce a na vás čeká nějaká práce kolem domu. Také musíte uvařit. Chcete si pořádně pochutnat, ale rozhodně u...