Ingredience
- 500 g kuřecí prsa
- Na dochucení sůl
- Na dochucení černý pepř
- 2 lžičky worcesterová omáčka
- ¼ lžičky česnekový prášek
- 90 g strouhanka
- 2 ks čerstvé vejcerozšlehaná
- 42 g máslo
- 16 g hladká mouka
- 295 ml hovězí vývar
- 21 g zakysaná smetana
- ½ lžičky čerstvě mletý černý pepř
- Na ozdobu čerstvá petržel
Recept
Moderní varianta klasického smaženého řízku. Díky metodě sous vide zůstane kuřecí maso dokonale šťavnaté a jemné. Kombinace křupavé strouhanky a lahodné máslové omáčky potěší každého milovníka domácí kuchyně. Ideální víkendový oběd s nádechem kulinářského umění.
Postup
1 Hotovo 5 minut |
Příprava masa |
2 Hotovo 45 minut |
vaření |
3 Hotovo 5 minut |
Obalování |
4 Hotovo 8 minut |
Smažení |
5 Hotovo 5 minut |
Příprava omáčky |
6 Hotovo 2 minuty |
Servírování |
2 Comments Skrýt komentáře
kuřecí řízek z hovězí svíčkové??
Dobrý den, děkuji za upozornění opraveno.