Sous vide pyré z červeného zelí

0 0
Sous vide pyré z červeného zelí

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
450 g červené zelí
90 g červené víno
47 g ocet ze šampaňského
26 g hořčice dijonská
9 g sůl
0,6 g černý pepř
0,6 g kmín
1,1 g xanthanová guma

Skvěle chutnající, netradiční příloha.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Čerstvé pyré z červeného zelí je dokonalá příloha k pastrami, vepřovému masu a dalším pokrmům. Přinášíme vám recept, který vám prozradí, jak si můžete připravit pyré z červeného zelí metodou sous vide.

Postup

1
Hotovo
5 min

Připravíme zelí

Červené zelí očistíme, zbavíme tvrdého košťálu a všech zkažených listů. Nakrájíme na drobno.

2
Hotovo
5 min

Sbalíme

Do sous vide sáčku vložíme nakrájené zelí a červené víno. Vakuově zabalíme.

3
Hotovo
90 min

Vaříme

Sous vide lázeň předehřejeme na 95 °C. Vložíme sáček se zelím a vaříme po dobu 90 minut.

4
Hotovo
5 min

Připravíme pyré

Uvařené zelí vložíme do mixéru. Přidáme všechny zbylé ingredience a pečlivě rozmixujeme.

5
Hotovo

Podáváme

Pyré okamžitě podáváme.

Tip: Pyré při skladování ztrácí barvu. Abyste barvu pyré zachovali, měli byste pyré uschovat vakuově zabalené.

ladyambientte

V éře pizzy s vepřovým pupkem a zmrzliny s chutí slaniny jsou spotřebovány i méně známé části prasete. Pokud s nevšedními kousky masa také rádi experimentujete, připravili jsme pro vás tento recept.
předchozí
Sous vide vepřová líčka, celerové pyré a nakládané jablko
Pumpernickelové chipsy
další
Pumpernickelové chipsy
V éře pizzy s vepřovým pupkem a zmrzliny s chutí slaniny jsou spotřebovány i méně známé části prasete. Pokud s nevšedními kousky masa také rádi experimentujete, připravili jsme pro vás tento recept.
předchozí
Sous vide vepřová líčka, celerové pyré a nakládané jablko
Pumpernickelové chipsy
další
Pumpernickelové chipsy

Přidejte svůj komentář