Background Image

Sous vide vepřová líčka, celerové pyré a nakládané jablko

0 0
Sous vide vepřová líčka, celerové pyré a nakládané jablko

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
podle potřeby Sous vide vepřová líčka
podle potřeby Celerová sous vide kaše (pyré)
podle potřeby Sous vide nakládané jablečné kousky
podle potřeby sůl
podle potřeby pažitka

Vepřová líčka, která potěší každého labužníka

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

V éře pizzy s vepřovým pupkem a zmrzliny s chutí slaniny jsou spotřebovány i méně známé části prasete. Pokud s nevšedními kousky masa také rádi experimentujete, připravili jsme pro vás tento recept.

Číst
10% slevový kupon na školu vaření Chefparade.cz

Postup

1
Hotovo

Připravíme vepřová líčka

Recept na sous vide vepřová líčka najdete zde.

2
Hotovo

Připravíme celerové pyré

Recept na sous vide celerové pyré najdete zde.

3
Hotovo

Připravíme jablečné kousky

Recept na sous vide jablečné kousky najdete zde.

4
Hotovo

Servírujeme

Kousky jablka osušíme utěrkou.

Ohřejeme celerové pyré.

Na talíř dáme dvě velké lžíce celerového pyré, na ně poklademe plátky jablka. Úplně nahoru přidáme vepřová líčka. Posypeme solí a pórkem a okamžitě podáváme.

blank
Lilek s cuketou a parmazánem
předchozí
Lilek s cuketou a parmazánem
Čerstvé pyré z červeného zelí je dokonalá příloha k pastrami, vepřovému masu a dalším pokrmům. Přinášíme vám recept, který vám prozradí, jak si můžete připravit pyré z červeného zelí metodou sous vide.
další
Sous vide pyré z červeného zelí
Lilek s cuketou a parmazánem
předchozí
Lilek s cuketou a parmazánem
Čerstvé pyré z červeného zelí je dokonalá příloha k pastrami, vepřovému masu a dalším pokrmům. Přinášíme vám recept, který vám prozradí, jak si můžete připravit pyré z červeného zelí metodou sous vide.
další
Sous vide pyré z červeného zelí

Přidejte svůj komentář