Ingredience
- 4 kusy švestky
- 1 šálek červené víno Grenadina
- 1/2 šálku cukr
Recept
Rychlý a jednoduchý dezert, který vyžaduje pouze 3 ingredience: švestky, které by nemělo být těžké najít, až přijde sezóna, červené víno (některé zbylo) a cukr, který pravděpodobně máte ve spíži.
Postup
1 Hotovo 5 minut |
Vypeckujeme švestky |
2 Hotovo 5 minut |
a šup s tím do sáčku |
3 Hotovo 30 minut |
Začněte vařit.Dejte pytel švestek do sous vide lázně nastavené na 77 ℃. Načasování bude záviset na zralosti švestek, které budete používat, a na struktuře, které chcete nakonec dosáhnout. Pevné a stále křupavé budou po 30 minutách. Zda jsou švestky dostatečně měkké, můžete zkontrolovat tak, že na ně jednou za čas lehce zatlačíte. |
4 Hotovo |
|
5 Hotovo |
|