Sumec s chilli-bylinkovým máslem

0 0
Sumec s chilli-bylinkovým máslem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
3 ks, cca 300 g filet sumce nebo jiná ryba
8 lžic máslo
4 stroužky česnek
2 ks chilli paprička
hrst petrželka
1 lžíce citrónová šťáva
dle chuti sůl

Když nemáte moc času a očekáváte hosty, sáhněte po čerstvé rybě a uvařte ji sous-vide s bylinkovým máslem. Nešlápnete vedle!

Vlastnosti:
  • Ostré
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Tohle jídlo připravte svým hostům a rozhodně neuděláte chybu. Excelentní ryba, máslo s výraznou chutí, vše uvařené k dokonalosti v horké lázni. Tahle večeře bude prostě perfektní! A aby toho nebylo málo, příprava zabere jen pár minut.

Zásadní pro úspěch je výběr kvalitní a čerstvé ryby, zvolit můžete ale jakoukoli rybu s měkkým bílým masem (např. tilápie, mahi-mahi, chňapal, parmice…) Máslo je třeba řádně našlehat a poté do něj přidat ingredience, které máte rádi.

Číst
Jak zbavíte sáček vzduchu? Jednoduchá metoda, jak ho vyženete ven i bez vakuovačky!

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Našlehejte změklé máslo v misce metličkou. Až bude správně našlehané, začne lehce žloutnout. Přimíchejte mačkaný česnek, nasekanou petrželku, chilli papričky najemno, citrónovou šťávu a sůl.

2
Hotovo

VAŘENÍ

Filety z obou stran osolte, poté řádně potřete máslem a vložte do sous-vide sáčku. Vakuujte a vařte v horké lázni o teplotě 63 °C po dobu 30 minut.

3
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Opatrně vytáhněte filety ze sáčku. Podávejte na luštěninovém nebo obilninovém salátu, případně se svojí oblíbenou přílohou.

Zdroj: foodfornet.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

bbq tempeh
předchozí
Sous-vide BBQ tempeh
hovězí chuck roll pečeně
další
Hovězí chuck roll pečeně
bbq tempeh
předchozí
Sous-vide BBQ tempeh
hovězí chuck roll pečeně
další
Hovězí chuck roll pečeně

Přidejte svůj komentář