Ingredience
- 3 ks, cca 300 g filet sumcenebo jiná ryba
- 8 lžic máslo
- 4 stroužky česnek
- 2 ks chilli paprička
- hrst petrželka
- 1 lžíce citrónová šťáva
- dle chuti sůl
Recept
Tohle jídlo připravte svým hostům a rozhodně neuděláte chybu. Excelentní ryba, máslo s výraznou chutí, vše uvařené k dokonalosti v horké lázni. Tahle večeře bude prostě perfektní! A aby toho nebylo málo, příprava zabere jen pár minut.
Zásadní pro úspěch je výběr kvalitní a čerstvé ryby, zvolit můžete ale jakoukoli rybu s měkkým bílým masem (např. tilápie, mahi-mahi, chňapal, parmice…) Máslo je třeba řádně našlehat a poté do něj přidat ingredience, které máte rádi.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA |
2 Hotovo |
VAŘENÍ |
3 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |