Ingredience
-  4 ks vepřové kotlety s kostí2,5 - 4 cm tlusté
-  sůl
-  pepř
-  sušený česnek
- 
MARINÁDA
-  3 lžíce olivový olej
-  1/4 šálku sojová omáčka
-  1/4 šálku hnědý cukr
-  1 lžíce rybí omáčkalze nahradit Worcesterovou
-  2 lžičky strouhaný zázvor
-  1/2 lžičky vločky chilli
-  2 lžíce koriandr čerstvý
- 
GLAZURA
-  3 lžíce limetková šťáva
-  2 lžičky čerstvý česnek
-  1/2 lžičky kukuřičný škrob
Recept
Tyhle kotlety budou ty nejlepší, co jste kdy ochutnali. Spousta chuti, měkké a šťavnaté. Prostě jak z nějaké kulinářské soutěže a přitom je zvládne každý.
Marináda je vynikající mix pár ingrediencí a její chuť není jednoduché popsat. Zemitá, štiplavá, lehce sladká a slaná, a k tomu trochu pálivá.
Postup
| 1 Hotovo | MARINÁDA | 
| 2 Hotovo | KOTLETY | 
| 3 Hotovo | VAŘENÍ | 
| 4 Hotovo | GLAZURAZatímco se kotlety vaří, do zbytku marinády přidejte namačkaný česnek, limetkovou šťávu a škrob. Dobře promíchejte a vložte do mikrovlnné trouby na 45 - 60 vteřin, aby zhoustla. Pokud je hustá příliš, přilijte trochu vody. | 
| 5 Hotovo | GRILOVÁNÍRozpalte gril na vysokou teplotu (260 - 287 °C). | 
| 6 Hotovo | PODÁVÁNÍ | 


 
                 
                



