Tohle je jídlo připravené “z mrazáku”, ke kterému stačí pár ingrediencí. Je to úžasné, protože filety nemusíte rozmrazovat a dokonce je můžete vařit ve stejném sáčku. A celé vaření trvá...
Rajčatové sushi je trošku neobvyklé, ale přitom velice zajímavé. Účelem je v tomto případě napodobit chuť, texturu a vzhled ryby na sushi použitím rajčete místo ryby. Tím pádem se z...
Poke bowl je tradičním havajským pokrmem z čerstvých ryb, obilovin a zeleniny. Kombinace čerstvé ryby, kyselého dresinku a křupavé zeleniny je vždy výtečná. Mnoho “Poke” misek je servírováno za studena,...
Chystáte doma menší party? Tak to vám nesmí chybět některé sous vide speciality jako jsou kuřecí křidélka s medem a zázvorem. Osvědčila se nám třeba jako skvělé zobání k TV (takové hokejové...
Skvělá, lehce pálivá omáčka, kterou lze použít jako marinádu na kuřecí křídla nebo další druhy masa, nebo jako dip, do něhož si maso, brambory a další potraviny můžete namáčet při...
Představujeme vám kuřecí křidélka, která jsou ideálním pokrmem na party, nebo ke sledování sportovních televizních přenosů s přáteli. Křidélka jsou příjemně pálivá a křehká a jejich příprava vám zabere jenom...
Někteří lidé nemají rádi zeleninu, ba co víc, některým lidem se zelenina úplně hnusí. Důvod je nejspíš prostý, ještě neochutnali toto sous vide čínské zelí (brukev čínská/baby bok choy)!
Uzené hrudí je v kulinářství skutečným majstrštykem. Bohužel, i v těch nejvyhlášenějších restauracích bývá uzené hrudí často nejméně zajímavou volbou celého jídelního lístku. S uzeným hrudím bývají velké problémy. Pokud není vysušené, může...