Sous vide je ideální způsob, jak můžete servírovat dokonale a rovnoměrně propečený steak. Sous vide steaky mohou být dokončené jak na pánvi, tak i na...
Netradiční surovina – tofu. Receptů na sous vide úpravu tofu je skutečně pomálu. Koneckonců, kromě své jemné sójové chuti je tofu docela nevýrazné, i když má úžasnou schopnost absorbovat chuť...
Vepřové maso a jablka. Nadčasová tradice. Položte na váš stůl šťavnaté a jemné vepřové maso se sladkou příchutí jablečného másla. Stačí 5 ingrediencí a budete za kuchařskou hvězdu.
Jedna specialitka pro každého, kdo miluje indické a mexické chutě v jídle. Indické koření s masem na mexický způsob předčí veškerá vaše očekávání. Tento recept...
Jedná se o lahodný a snadný recept pro velkou rodinu nebo setkání. Vezměte si levný a možná ne tak žádaný kus masa a udělejte ho tak neuvěřitelně jemný a lahodný,...
Krevety vařené tradičními metodami mohou být fantastické, ale dosažení dokonalé teploty vyžaduje přesnost. Nechte je vařit jen o pár sekund déle a přejdou z jemného...
Lehce pikantní vejce se slaninou a sýrem Gruyere. Uděláte takto vejce k snídani jednou. A pak po druhé. A po třetí…a pak stále dokola. Někdy zkuste ještě recept ozvláštnit slaninou...