Netradiční surovina – tofu. Receptů na sous vide úpravu tofu je skutečně pomálu. Koneckonců, kromě své jemné sójové chuti je tofu docela nevýrazné, i když...
Rychlý a lehký oběd, super svačinka s sebou na výlet nebo zajímavá večeře. To vše v tomto jednom receptu. Sous vide krevety s česnekovým máslem doplněné majonézou, citronovou kůrou a...
Kombinace šťavnaté vepřové panenky s jemně sladkým jablečným máslem je klasika, která potěší každého milovníka dobrého jídla. Příprava pomocí metody sous vide zajistí dokonale růžové...
Jedna specialitka pro každého, kdo miluje indické a mexické chutě v jídle. Indické koření s masem na mexický způsob předčí veškerá vaše očekávání. Tento recept na Carnitas s kořením Tandoori...
Krevety vařené tradičními metodami mohou být fantastické, ale dosažení dokonalé teploty vyžaduje přesnost. Nechte je vařit jen o pár sekund déle a přejdou z jemného a kyprého do gumového a...
Lehce pikantní vejce se slaninou a sýrem Gruyère si zamilujete hned napoprvé. Jakmile si je jednou připravíte ke snídani, budete se k nim chtít vracet...
Zakouřený začátek propůjčuje masu nezaměnitelné aroma, zatímco dlouhé vaření změní tvrdé maso v naprosto křehké! Tento recept je trošku časově náročnější, ale maso se rozpadá na jazyku. Má skvělou chuť...
Dobrá večeře, kterou budete vařit znovu a znovu a znovu. Protože tohle maso nikdy neomrzí. Steak z tohoto receptu je cca 2,5-3 palce tlustý. Pokud budete mít menší, je třeba zkrátit...