Ingredience
-  2 ks kachní prsa
 -  sůl
 -  pepř
 -  med
 
Recept
Kachní prsa vařená metodou sous vide jsou naprostá bomba. Maso je šťavnaté a kůžička krásně křupavá, což je ideální kombinace. Jako přílohu můžete zvolit opečené brambory.
Postup
| 
 1 Hotovo  3 min  | 
PŘIPRAVÍME SI KACHNÍ PRSA | 
| 
 2 Hotovo  2 min  | 
MASO OKOŘENÍME | 
| 
 3 Hotovo  2 hod  | 
VLOŽÍME DO VODNÍ LÁZNĚ | 
| 
 4 Hotovo  5 min  | 
OPÉKÁME NA PÁNVI | 
| 
 5 Hotovo  5 min  | 
SERVÍRUJEME | 


                
                




1 Comments Skrýt komentáře
Zkuste s černou čočkou (beluga) dochucenou zakysanou smetanou a s jalapeño omáčkou.