Background Image

Francouzský toast sous-vide

0 0
Francouzský toast sous-vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 plátky toustový chléb případně veka
2 ks vejce
1/2 šálku smetana 30%
1 lžička vanilkový extrakt
1/2 lžičky skořice
1/4 šálku máslo

Nadýchaná snídaně s vůní Francie

Vlastnosti:
  • Vegetarián

Ingredience

Recept

Sdílet

Připravte rodině na snídani něco extra. Každý si všimne toho rozdílu mezi tímhle skvělým sous-vide Francouzským toastem a tím obyčejným. Náš toast je nadýchaný a extra chutný, zatímco recept zůstává stejný jako u klasického.

Číst
Jak uchovat houby?

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA SMĚSI NA OBALENÍ

Předehřejte si lázeň o teplotě 64 °C.
Vyšlehejte v míse vejce, smetanu, vanilku a skořici do hladka.

2
Hotovo

OBALOVÁNÍ

Obalte v připravené směsi plátky chleba či veky. Ideálně použijte tlustší plátky (2,5 - 3,5 cm), Ty budou ve výsledku nadýchanější a vláčnější.

3
Hotovo

VAŘENÍ

Obalené plátky vložte do sous-vide sáčku i s případným zbytkem směsi v jedné vrstvě. Ponořte sáček do lázně a vařte po dobu 1 hodiny.

4
Hotovo

SMAŽENÍ

Vytáhněte chleby ze sáčku a osmažte na pánvi na másle na středním plameni (cca 2 minuty z každé strany).

5
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Nechte okapat a podávejte třeba s čerstvým ovocem a javorovým sirupem.

Zdroj: foodfornet.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

tofu se zeleninou
předchozí
Kurkumové tofu s brambory, kukuřicí a cukrovým hráškem
polévka z červené řepy
další
Polévka z červené řepy
tofu se zeleninou
předchozí
Kurkumové tofu s brambory, kukuřicí a cukrovým hráškem
polévka z červené řepy
další
Polévka z červené řepy

Přidejte svůj komentář