Ingredience
- 1 ks bílé zelí
- 1 ks červené zelí
- 1/4 lžičky šafrán
- 4 lžíce olivový olej
- 4 lžičky sůl
- 1 lžička pepř
- 4 lžíce česnekový prášek
- 2 lžíce šalotkanadrobno nasekaná
- 3 lžičky med
- 4 lžičky dijonská hořčice
- 2 lžíce vinný ocetčervený
- 1,5 lžičky vločky chilli
- 4 lžíce sýr fetanastrouhaný
- 2 lžíce čerstvá petrželnasekané
Recept
Zelí předpřipravené metodou sous vide se určitě stane hvězdou Vašeho grilování, zkuste jej a zaručeně si pochutnáte
Postup
1 Hotovo |
Příprava zelíOčistíme a nakrájíme zelí na klínky. |
2 Hotovo |
Sous videPoté vaříme ve vodní lázni hodinu a půl při 83°C, následně sáčky vyndáme a necháme vychladnout. |
3 Hotovo |
Dresink |
4 Hotovo |
Grill |