Background Image
  • Domů
  • Drůbež
  • Kuřecí prsa sous vide plněná mozzarellou a bylinkami

Kuřecí prsa sous vide plněná mozzarellou a bylinkami

0 0
Kuřecí prsa sous vide plněná mozzarellou a bylinkami

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks kuřecí prsa
1 lžíce olivový olej
1/2 cibule
1 ks celer
1 lžíce Cajunské koření
3/4 hrnku strouhaná mozzarella
120g houby nakrájené na plátky
1 ks vejce
2 lžíce strouhanka
1 lžíce čerstvá petržel nadrobno nasekaná
1 lžička parmazán nastrouhaný
sůl
pepř

Kombinace chutí a metody sous vide, pozvednou obyčejná kuřecí prsa na úplně jinou úroveň.

Vlastnosti:
  • Low Carb
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Vláčná kuřecí prsa plněná směsí sýrů a bylinek, jednoduchý recept, díky kterému si i z běžných kuřecích prsou můžeme vytvořit něco neobyčejně dobrého.

Číst
Jak uchovat houby?

Postup

1
Hotovo
5 min

Připravíme si kuřecí prsa

Na pracovní ploše si podélně seřízneme kuřecí prsa na tenčí plátky, které rozklepeme, pozor však aby se nám nepotrhaly, osolíme a opepříme, mezitím si na pánvi rozpálíme na středním plameni máslo a olivový olej.

2
Hotovo
10 min

Směs

Mezitím si na pánvi rozpálíme na středním plamenu máslo a olivový olej.
Přidáme cibuli a celer pokrájené na kostičky a zasypeme Cajonským kořením. Vaříme, dokud cibule nezměkne.
Cibulovou směs smícháme v míse s mozzarellou, parmazánem, strouhankou, houbami, vejcem a petrželí a vytvoříme pastu.

3
Hotovo
5 min

Plnění prsou

Vzniklou pastou potřeme jednu stranu kuřecích prsou, které zavineme a zajistíme párátky nebo obmotáme nití.
Zbylou pastu a cajunské koření naneseme na již zavinutá prsa a poté každé prso zvlášť umístíme do igelitového sáčku, opatrně vytlačíme co nejvíce vzduchu a zavakuujeme.

4
Hotovo
2 hod

Sous vide

Sáčky vaříme v sous vide lázni na teplotu 63 °C po dobu 2 hodin.

blank

Andrea Hrubá

„Žádná láska není tak opravdová, jako láska k jídlu.“

Líčka
předchozí
Pomalu dušená hovězí líčka v omáčce z červeného vína s bramborovým pyré
Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem
další
Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem
Líčka
předchozí
Pomalu dušená hovězí líčka v omáčce z červeného vína s bramborovým pyré
Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem
další
Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem

Přidejte svůj komentář