blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Domů
  • Ingredient: cibule

Ingredient: cibule

Sdílet

Hovězí „Stew“ sous vide

Čas vaření: 49 hod 45 min
  • Hovězí
  • Anglická Anglická
Stew je typické anglické jídlo z dušeného masa a zeleniny, které je hutné a skvěle nasytí a zahřeje v zimním období. Uvařit ale všechny komponenty do správné konzistence je oříšek,...

Iva Dohnalová

20.2.2021
Like 1
Sdílet

Sous-vide kuřecí tikka masala

Čas vaření: 2h 15 min
  • Drůbež
    Známá indická omáčka, která je velice populární také v Anglii. Bohužel je často podávána s lehce převařeným, a tudíž vysušeným, kuřecím masem. Příprava masa metodou sous-vide tento problém vyřeší, maso...

    Iva Dohnalová

    9.12.2020
    Like 4
    Sdílet

    Sous vide jehněčí kýta na rozmarýnu

    Čas vaření: 8 hod 20 min
    • Zvěřina, skopové a jehněčí
    • Francouzská Francouzská
    Připravte si jehněčí metodou sous vide, jednoduše a přesto perfektně jako v restauraci  

    Andrea Hrubá

    14.9.2020
    Like 7
    Sdílet

    Kuřecí prsa sous vide plněná mozzarellou a bylinkami

    Čas vaření: 2 h 20 min
    • Drůbež
    • Italská Italská
    Vláčná kuřecí prsa plněná směsí sýrů a bylinek, jednoduchý recept, díky kterému si i z běžných kuřecích prsou můžeme vytvořit něco neobyčejně dobrého.

    Andrea Hrubá

    4.9.2020
    Like 8
    Sdílet

    Karamelizovaná cibule

    Čas vaření: 50 - 80 min
    • Dipy
    Karamelizovaná cibule se perfektně hodí k dozdobení steaků a dalších masových pokrmů, ale třeba i do hamburgerů. Příprava karamelizované cibule je velmi jednoduchá, přesto ji mnoho lidí připravit neumí. V tomto receptu...

    ladyambientte

    28.6.2020
    Like 8
    Sdílet

    Ossobuco po milánsku

    Čas vaření: 20 h 30 min
    • Hovězí
    • Italská Italská
    Italská specialita z plátků telecí kližky přeseknutých přes morkovou kost. Název pokrmu pochází z italského sousloví osso buco, což znamená kost s dírou. Sous-vide technika nám pomůže získat maso jemnější struktury...

    Ivana Tulpová

    3.3.2020
    Like 7
    Sdílet

    Hovězí zadní s rajskou omáčkou

    Čas vaření: 18 hod
    • Hovězí
    • Česká Česká
    Rajská omáčka patří k tradičním českým pokrmům, takže je na čase dát si na tuhle pochoutku recept i na našem serveru. Potřebovat budete hovězí nebo vepřové maso (vybrali jsme si původní...

    ladyambientte

    25.12.2018
    Like 20
    Sdílet

    Hovězí zadní se znojemskou omáčkou

    Čas vaření: 8,5 hod
    • Hovězí
    • Česká Česká
    Na našich stránkách vás obvykle seznamujeme s kulinářskými specialitami prakticky z celého světa, nyní je však na řadě naše, česká kuchyně. A začneme pěkně zostra, přípravou znojemské omáčky z hovězího zadního, samozřejmě metodou...

    ladyambientte

    11.12.2018
    Like 10
    Sdílet

    Domácí tatarská omáčka

    Čas vaření: 7 min
    • Dipy
    • Česká Česká
    Tatarská omáčka v našich končinách bez debat patří k nejoblíbenějším ochucovadlům. Některé kupované tatarské omáčky však nejsou dobré, jsou z nich cítit umělé látky a vůbec ta chuť neodpovídá skutečné tatarské omáčce. Takže...

    ladyambientte

    15.10.2018
    Like 4
    Sdílet

    To nejlepší kuřecí stehýnko na světě

    Čas vaření: 3 hod 20 min
    • Drůbež
    • Česká Česká
    Představujeme vám recept na výborné kuřecí stehno, které se díky sous vide přípravě téměř rozpadá. Toto kuřecí stehno (ale může být například i křidélko) je lehce pálivé a silně návykové....

    ladyambientte

    24.9.2018
    Like 15
    Další

    Recepty

    Drůbež

    Drůbež

    Hovězí

    Hovězí

    Krůtí

    Krůtí

    Luštěniny

    Luštěniny

    Ryby

    Ryby

    Vejce

    Vejce

    Vepřové

    Vepřové

    Zelenina

    Zelenina

    Kuchyně

    Americká

    Americká

    Anglická

    Anglická

    Česká

    Česká

    Francouzská

    Francouzská

    Italská

    Italská

    Mexická

    Mexická

    Nejnovější komentáře

    • Admin: Hovězí bůček na grilu
    • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Eva: Je sous vide vaření bezpečné?
    • David: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

    O sous vide

    • Co je sous vide?
    • 4 základní kroky sous vide vaření
    • Sous vide – otázky a odpovědi
    • Je sous vide vaření bezpečné?

    Pro začátek

    • Sous vide v hrnci na sporáku
    • Do čeho sous vide zabalit?
    • Sous vide – teploty a časy
    • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

    Recepty

    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské

    © 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats