Background Image

Lilek s pestem a passatou

0 0
Lilek s pestem a passatou

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Malý předkrm velké chuti

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

  • PESTO

Recept

Sdílet

Když tenhle jednoduchý předkrm dobře naservírujete, bude to jídlo jako z kulinářské soutěže.

Sous-vide příprava dá vyniknout hutné a chutné dužině lilku a v kombinaci s italskými chutěmi bude velkou pochoutkou i pro milovníky masa.

Číst
10% slevový kupon na školu vaření Chefparade.cz

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Předehřejte si vodní lázeň o teplotě 80°C.
Lilky podélně rozpulte. Osolte, opepřete a pokapejte olivovým olejem.

2
Hotovo

VAŘENÍ A SMAŽENÍ LILKŮ

Rozpalte pánev a prudce opečte lilky z obou stran do hněda, poté odstraňte a vložte do vakuových sáčků s trochou olivového oleje. Vakuujte a vařte ve vodní lázni po dobu 8-10 min.

3
Hotovo

PESTO A PASSATA

Všechny ingredience na pesto vložte do mixéru a mixujte do hladka.
Passatu ohřejte v malém hrnci, osolte a opepřete.

4
Hotovo

SERVÍROVÁNÍ

Na talíř dejte lžící passatu a poté postříkejte pestem. Vložte uvařený lilek a posypte nastrouhanou citrónovou kůrou.

Zdroj: greatitalianchefs.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

čokoládové cookies
předchozí
Měkké čokoládové cookies
mečoun
další
Pečeně z mečouna s jalapeño marinádou
čokoládové cookies
předchozí
Měkké čokoládové cookies
mečoun
další
Pečeně z mečouna s jalapeño marinádou

Přidejte svůj komentář