Ingredience
- 260 g červená cibule
- 2,5 g Mexické oregano
- 10 - 15 g košer sůl
- 30 g hnědý cukr
- 250 ml rýžový ocet
- 250 ml voda
Recept
Šťavnatá, křupavá, sladko-kyselá sous-vide nakládaná červená cibulka promění vaše nudná jídla na rozmanitost chutí. Snězte ji jen tak, nacpěte ji do sendviče, obložte si jí tacos… Hodí se prostě všude!
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA CIBULE A NÁLEVU |
2 Hotovo |
VAŘÍMENa vaření můžete zvolit BPA-free plastové sáčky, ale i sklenice, volba je jen na vás. Sklenice utahujte jen konečky prstů, aby mohl unikat přebytečný vzduch, Sáčky uzavírejte až po ponoření do vody, abyste vytlačili zbytky vzduchu, případně tekutinu zamrazte do kostek a sáček pak vakuujte ve vakuovačce. |
3 Hotovo |
SKLADUJEME |