Nakládaná červená cibulka

0 0
Nakládaná červená cibulka

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
260 g červená cibule
2,5 g Mexické oregano
10 - 15 g košer sůl
30 g hnědý cukr
250 ml rýžový ocet
250 ml voda

Kde se objeví, tam chutná. Zkuste si připravit sous-vide nakládanou cibulku.

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Šťavnatá, křupavá, sladko-kyselá sous-vide nakládaná červená cibulka promění vaše nudná jídla na rozmanitost chutí. Snězte ji jen tak, nacpěte ji do sendviče, obložte si jí tacos… Hodí se prostě všude!

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA CIBULE A NÁLEVU

Připravte si lázeň o teplotě 82,2°C.
Oloupejte cibuli a nakrájejte najemno.
Smíchejte ocet, vodu, cukr a sůl v misce nebo šálku. Do sklenice nebo sáčku vložte cibuli, posypte oreganem a zalejte připraveným nálevem.

2
Hotovo

VAŘÍME

Na vaření můžete zvolit BPA-free plastové sáčky, ale i sklenice, volba je jen na vás. Sklenice utahujte jen konečky prstů, aby mohl unikat přebytečný vzduch, Sáčky uzavírejte až po ponoření do vody, abyste vytlačili zbytky vzduchu, případně tekutinu zamrazte do kostek a sáček pak vakuujte ve vakuovačce.
Při použití sáčku zvolte vyšší teplotu a vařte 30 minut. V litrové sklenici vařte na nižší teplotu po dobu 2,5 hodiny.

3
Hotovo

SKLADUJEME

Po uvaření přendejte obsah sáčku do velké sklenice a nechte vychladnout v pokojové teplotě. Potom uzavřete a skladujte v lednici. Cibuli vařenou ve sklenici můžeme ve stejné sklenici nechat vychladnout a potom přemístit do lednice.

Zdroj: isugarcoatit.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

Teriyaki losos
předchozí
Losos v teriyaki omáčce
omeleta s parmazánem
další
Omeleta s parmazánem a bylinkami
Teriyaki losos
předchozí
Losos v teriyaki omáčce
omeleta s parmazánem
další
Omeleta s parmazánem a bylinkami

Přidejte svůj komentář