blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: voda

Ingredient: voda

Sdílet

Černá čočka beluga sous-vide

Čas vaření: 1 hod 20 min
  • Luštěniny
  • Česká Česká
Beluga je nejen prospěšná pro vaše tělo, ale také chuťově výborná. Její oříšková chuť a textura se ještě zdokonalí při vaření sous-vide. Můžete ji pak použít jako základ do hlavního...

Iva Dohnalová

30.11.2021
Like 2
Sdílet

Česneková kuřecí křidýlka

Čas vaření: 2 hod 30 min
  • Drůbež
  • Thajská Thajská
Recept na kuřecí křídla inspirovaný thajskou kuchyní. Jsou napěchovaná skvělou chutí česneku a umami. Sous-vide příprava zajistí perfektní měkkost a šťavnatost a závěrečné osmažení nezbytnou křupavost.

Iva Dohnalová

28.11.2021
Like 2
Sdílet

Quinoa burger sous-vide

Čas vaření: 1 hod 50 min
  • Zelenina
    Sous-vide dobrota, která lehce nahradí živočišné proteiny. Textura tohoto burgeru opravdu připomíná tu originální fast-foodovou a svou chutí uspokojí i milovníky masa. Vaření sous-vide ulehčí přípravu velké porce základu na...

    Iva Dohnalová

    8.11.2021
    Like 0
    Sdílet

    Letní celerovo-jablečná polévka

    Čas vaření: 3 hod
    • Polévky
    • Česká Česká
    Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...

    Iva Dohnalová

    10.9.2021
    Like 2
    Sdílet

    Quinoa sous-vide

    Čas vaření: 1 hod 10 min
    • Příloha
      Vaření quinoi na plotně je oříšek. Jednu minutu je nedovařená a hned tu další z ní může být kaše. Při vaření sous-vide stačí nastavit správnou teplotu a čas a výsledek...

      Iva Dohnalová

      31.8.2021
      Like 1
      Sdílet

      Sous-vide nakládaný květák

      Čas vaření: 6 hod 15 min
      • Zelenina
      • Česká Česká
      Už žádná zelenina promáčená vodou. Tady je recept na křupavý a extrémně chutný nakládaný květák s kurkumou a koprem. V sezóně ho naložíte a v zimě si pochutnáte, navíc za...

      Iva Dohnalová

      22.8.2021
      Like 1
      Sdílet

      Hovězí Shogayaki

      Čas vaření: 24 hod 10 min
      • Hovězí maso
      • Japonská Japonská
      „Shoga“ je v japonštině zázvor a „yaki“ znamená smažit nebo vařit. Zjednodušeně řečeno, tohle jídlo japonské kuchyně se skládá z masa vařeného v zázvorové marinádě. Obvykle se připravuje z vepřového...

      Iva Dohnalová

      25.7.2021
      Like 3
      Sdílet

      Hranolky z manioku s chilli dipem

      Čas vaření: 1 hod 20 min
      • Příloha
        Maniok je tropická rostlina z Jižní Ameriky, jejíž hlízy svým vzhledem a chutí připomíná batáty. Ať už se ho teprve chystáte vyzkoušet, nebo už ho v nějaké podobě znáte, zkuste...

        Iva Dohnalová

        26.5.2021
        Like 2
        Sdílet

        Citronový likér Limoncello

        Čas vaření: 2 hod 5 min
        • Nezařazené
        • Italská Italská
        Známý italský likér z citronů si můžete koupit v obchodě, nebo si ho jednoduše vyrobit za zlomek ceny doma. Sous-vide verze zabere jen 2 hodiny místo běžných 6 až 8...

        Iva Dohnalová

        5.5.2021
        Like 3
        Sdílet

        Kokosový pudink s karamelem

        Čas vaření: 2 hod 20 min
        • Dezerty
        • Španělská Španělská
        Kokosová verze španělského pudinku „Flan“, ve kterém nahradíme klasické mléko kokosovým, abychom ještě vyvýšili celkovou chuť kokosu. Příprava je jednoduchá a výsledný dezert hedvábně hladký, přesně jak by měl správný...

        Iva Dohnalová

        8.3.2021
        Like 2
        Další

        Recepty

        Drůbež

        Drůbež

        Hovězí maso

        Hovězí maso

        Krůtí

        Krůtí

        Luštěniny

        Luštěniny

        Ryby

        Ryby

        Vejce

        Vejce

        Vepřové maso

        Vepřové maso

        Zelenina

        Zelenina

        Kuchyně

        Americká

        Americká

        Anglická

        Anglická

        Česká

        Česká

        Francouzská

        Francouzská

        Indická

        Indická

        Italská

        Italská

        Japonská

        Japonská

        Španělská

        Španělská

        Nejnovější komentáře

        • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
        • Admin: Sous vide steak
        • Stanislav: Sous vide steak
        • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
        • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

        O sous vide

        • Co je sous vide?
        • 4 základní kroky sous vide vaření
        • Sous vide – otázky a odpovědi
        • Je sous vide vaření bezpečné?

        Pro začátek

        • Sous vide v hrnci na sporáku
        • Do čeho sous vide zabalit?
        • Sous vide – teploty a časy
        • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

        Recepty

        • Low Carb
        • Bez lepku
        • Vegetariánské
        • Veganské

        © 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

        Posting....