blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Domů
  • Ingredient: voda

Ingredient: voda

Sdílet

Kuřecí prsa Teriyaki sous vide

Čas vaření: 1 hod 25 min
  • Drůbež
    Jemné a šťavnaté kuře v lahodné Teriyaki omáčce je ideální pokrm k večeři či obědu. Pokud jsou čínská jídla vaše oblíbená, rozhodně vyzkoušejte tento recept.

    Michaela Lukešová

    25.1.2021
    Like 0
    Sdílet

    Nakládaná červená cibulka

    Čas vaření: 45 min
    • Zelenina
    • Mexická Mexická
    Šťavnatá, křupavá, sladko-kyselá sous-vide nakládaná červená cibulka promění vaše nudná jídla na rozmanitost chutí. Snězte ji jen tak, nacpěte ji do sendviče, obložte si jí tacos… Hodí se prostě všude!

    Iva Dohnalová

    11.1.2021
    Like 1
    Sdílet

    Losos v teriyaki omáčce

    Čas vaření: 1 hod 30 min
    • Ryby
      Tohle je jídlo připravené “z mrazáku”, ke kterému stačí pár ingrediencí. Je to úžasné, protože filety nemusíte rozmrazovat a dokonce je můžete vařit ve stejném sáčku. A celé vaření trvá...

      Iva Dohnalová

      10.1.2021
      Like 1
      Sdílet

      Sous vide holandská omáčka

      Čas vaření: 1 hod 5 min
      • Dipy
      • Francouzská Francouzská
      Když chcete holandskou omáčku připravit opravdu jednoduše a nemít šanci ji zkazit, sáhněte po sous-vide! Je to jedna z pěti základních omáček Francouzské kuchyně a odteď si můžete dovolit ji...

      Iva Dohnalová

      7.1.2021
      Like 2
      Sdílet

      Sous vide polenta

      Čas vaření: 2 hod 5 min
      • Příloha
      • Italská Italská
      Polenta je úžasná příloha ke spoustě jídel, ale její příprava je někdy o nervy. Uvařte ji tentokrát sous vide a zbavte se stresu a nekonečného míchání. Servírovat ji můžete krémovou...

      Iva Dohnalová

      5.1.2021
      Like 3
      Sdílet

      Sous vide rajčatové sushi

      Čas vaření: 8 hod
      • Pochutiny
        Rajčatové sushi je trošku neobvyklé, ale přitom velice zajímavé. Účelem je v tomto případě napodobit chuť, texturu a vzhled ryby na sushi použitím rajčete místo ryby. Tím pádem se z...

        Iva Dohnalová

        28.12.2020
        Like 0
        Sdílet

        Čerstvé a jednoduché batátové (nebo bramborové) pyré

        • Příloha
          Dovolte nám vyřešit častou hospodskou hádku – batáty a sladké brambory nejsou to samé. Do oranžova zbarvené sladké hlízy, které najdeme v nabídce českých supermarketů, jsou vlastně zabarvené sladké brambory. Ryzí...

          ladyambientte

          24.8.2020
          Like 7
          Sdílet

          Vejce Benedikt

          Čas vaření: 2 h
          • Vejce
          • Francouzská Francouzská
          Pracná výroba holandské omáčky ručním šleháním je pro mnohé noční můrou. S technikou sous-vide se však změní na běžnou záležitost a královské snídaně každodenní realitou! Nemluvě o tom, připravíte-li si...

          Ivana Tulpová

          16.3.2020
          Like 8
          Sdílet

          Francouzská cibulačka

          Čas vaření: 9 h
          • Drůbež
          • Polévky
          • Zelenina
          • Francouzská Francouzská
          Recept, kde má použití sous-vide techniky hned dvě výhody. Při přípravě kuřecího vývaru plně kontrolujete teplotu, nenecháte jej projít varem a výsledkem je tak křišťálově čisté consommé. A navíc se...

          Ivana Tulpová

          3.3.2020
          Like 3
          Sdílet

          Sous vide hovězí roštěná

          Čas vaření: 6 h 15 min
          • Hovězí
          • Česká Česká
          Dušená hovězí roštěná je jedním z klasických českých jídel. Příprava masa klasickým způsobem má přitom tu nevýhodu, že maso je většinou poměrně vysušené. U přípravy metodou sous vide je tento nedostatek...

          ladyambientte

          13.11.2019
          Like 13
          Další

          Recepty

          Drůbež

          Drůbež

          Hovězí

          Hovězí

          Krůtí

          Krůtí

          Luštěniny

          Luštěniny

          Ryby

          Ryby

          Vejce

          Vejce

          Vepřové

          Vepřové

          Zelenina

          Zelenina

          Kuchyně

          Americká

          Americká

          Anglická

          Anglická

          Česká

          Česká

          Francouzská

          Francouzská

          Italská

          Italská

          Mexická

          Mexická

          Nejnovější komentáře

          • Cibuli na másle???: Sous vide hovězí guláš
          • Zapy: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
          • Janko: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
          • Křepelčí maso a vajíčka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
          • Admin: Nejlepší „mojo“ marináda na maso

          O sous vide

          • Co je sous vide?
          • 4 základní kroky sous vide vaření
          • Sous vide – otázky a odpovědi
          • Je sous vide vaření bezpečné?

          Pro začátek

          • Sous vide v hrnci na sporáku
          • Do čeho sous vide zabalit?
          • Sous vide – teploty a časy
          • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

          Recepty

          • Low Carb
          • Bez lepku
          • Vegetariánské
          • Veganské

          © 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats