Background Image

Romanesco sous-vide

0 0
Romanesco sous-vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 ks romanesco
1 lžíce extra panenský olivový olej
sůl
pepř
2 stroužky česnek

Krásná zelenina plná vitamínů

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Romanesco se chuťově podobá brokolici a vzhledově spíše květáku. Ozdobte si s ním salát a dodáte tělu spoustu vitamínů, navíc z horké lázně bude chutnat skvěle.

Číst
Tipy pro lepší prezentaci sous vide pokrmů

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA A VAŘENÍ

Předehřejte si lázeň o teplotě 85 °C.
Hlávku romanesca očistěte klasicky jako brokolici nebo květák a nakrájejte na růžičky. Vložte do sáčku a přidejte sůl, pepř, česnek a olej. Vakuujte a vařte po dobu 30 minut.

2
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Vytáhněte sáček a z něj růžičky romanesca. Můžete rovnou podávat jako teplý salát, v našem případě třeba se špenátem, slaninou a quinoou.

Zdroj: anovaculinary.com; fusionchef.de

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

vepřová panenka s javorovo-hořčičnou omáčkou
předchozí
Vepřová panenka s javorovo-hořčičnou omáčkou
creme brulee s borůvkami
další
Crème Brûlée s borůvkami a šafránem
vepřová panenka s javorovo-hořčičnou omáčkou
předchozí
Vepřová panenka s javorovo-hořčičnou omáčkou
creme brulee s borůvkami
další
Crème Brûlée s borůvkami a šafránem

Přidejte svůj komentář