Salát z růžičkové kapusty

0 0
Salát z růžičkové kapusty

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
50 g růžičková kapusta vnější listy
100 g zelený hrášek
20 g hrachové výhonky
50 g maitake houby
50 g buna-shimeji houby
20 g šalotka
10 g citronová šťáva
20 g olivový olej
podle potřeby sůl
podle potřeby černý pepř

Neodolatelný salát z růžičkové kapusty a hub.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
  • Vegan
  • Vegetarián

Ingredience

Recept

Sdílet

Salát z růžičkové kapusty je ideální jako příloha k sous vide lososu či jiné rybě. Vzhledem k výživové hodnotě a vyššími glykemickému indexu se hodí také při redukční dietě. Recept na ten nejlepší salát z růžičkové kapusty získáte níže.

Postup

1
Hotovo
10 min

Smíchejte ingredience a opečte

Otrhejte vnější listy růžičkové kapusty. Listy od sebe pečlivě oddělte.

Oloupejte hrách.

Očistěte hrachové výhonky a houby a nakrájejte podle potřeby.

Očistěte šalotku a nakrájejte na drobnější kousky.

Šalotku zprudka opečte na pánvi zlehka pokapané olejem. Přidejte zbývající zeleninu a houby a vařte, dokud směs nezměkne.

Přesypte do mísy a promíchejte s citronovou šťávou, olivovým olejem, solí a pepřem.

Tip: Citronovou šťávu a olej přidávejte podle své vlastní chuti. Udané množství nemusí vyhovovat každému.

blank
Slavnostní sous vide pečeně
předchozí
Slavnostní sous vide pečeně
servírujeme
další
Skvělý sous vide losos s bylinkovým olejem
Slavnostní sous vide pečeně
předchozí
Slavnostní sous vide pečeně
servírujeme
další
Skvělý sous vide losos s bylinkovým olejem

Přidejte svůj komentář