Šťavnatá kuřecí prsa sous vide

0 0
Šťavnatá kuřecí prsa sous vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
500 g kuřecí prsa
4 lžičky olivový olej
2 lžičky paprika mletá
2 lžičky česnekový prášek
1 lžička sůl
1 lžička černý pepř

Velmi jednoduchý recept na výborná šťavnatá kuřecí prsíčka.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Zapomeňte na vysušená kuřecí prsa. Díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni, budete mít šťavnatá kuřecí prsa, která budou plná chuti.

Číst
Do čeho sous vide zabalit?

Postup

1
Hotovo
4 min

MASO OCHUTÍME

Kuřecní prsa potřeme olivovým olejem. Dále si v misce rozmícháme dohromady papriku, česnekový prášek, sůl a pepř. Poté koření rovnoměrně potřeme na kuře ze všech stran.

2
Hotovo
1 hod

PŘIPRAVÍME SI VODNÍ LÁZEŇ

Připravíme si vodní lázeň o teplotě 65 °C. Maso vložíme do sáčků a dáme do vodní lázně na cca 1 hodinu.

3
Hotovo
10 min

MASO OSUŠÍME A OSMAHNEME NA PÁNVI

Maso vyndáme ze sáčků a osušíme papírovými utěrkami. Zahřejeme olej na pánvi na středně vysokou teplotu, a pak přidáme kuřecí prsa. Smažíme na jedné straně cca 2 minuty, pak maso otočíme a smažíme cca 30 sekund. Následně maso vyndáme z pánve a necháme ho několik minut odpočívat.

4
Hotovo
1 min

SERVÍRUJEME

Nyní můžeme podávat šťavnatá kuřecí prsa.

Zdroj: izzycooking.com

blank

Admin

Pomalé vaření metodou sous vide, je naší vášní :)

Hřebenatky s citronovým máslem
předchozí
Hřebenatky s citronovým máslem
rajčatové sushi
další
Sous vide rajčatové sushi
Hřebenatky s citronovým máslem
předchozí
Hřebenatky s citronovým máslem
rajčatové sushi
další
Sous vide rajčatové sushi

Přidejte svůj komentář