Background Image

Šťavnatá kuřecí prsa sous vide

0 0
Šťavnatá kuřecí prsa sous vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
500 g kuřecí prsa
4 lžičky olivový olej
2 lžičky paprika mletá
2 lžičky česnekový prášek
1 lžička sůl
1 lžička černý pepř

Velmi jednoduchý recept na výborná šťavnatá kuřecí prsíčka.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Zapomeňte na vysušená kuřecí prsa. Díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni, budete mít šťavnatá kuřecí prsa, která budou plná chuti.

Postup

1
Hotovo
4 min

MASO OCHUTÍME

Kuřecní prsa potřeme olivovým olejem. Dále si v misce rozmícháme dohromady papriku, česnekový prášek, sůl a pepř. Poté koření rovnoměrně potřeme na kuře ze všech stran.

2
Hotovo
1 hod

PŘIPRAVÍME SI VODNÍ LÁZEŇ

Připravíme si vodní lázeň o teplotě 65 °C. Maso vložíme do sáčků a dáme do vodní lázně na cca 1 hodinu.

3
Hotovo
10 min

MASO OSUŠÍME A OSMAHNEME NA PÁNVI

Maso vyndáme ze sáčků a osušíme papírovými utěrkami. Zahřejeme olej na pánvi na středně vysokou teplotu, a pak přidáme kuřecí prsa. Smažíme na jedné straně cca 2 minuty, pak maso otočíme a smažíme cca 30 sekund. Následně maso vyndáme z pánve a necháme ho několik minut odpočívat.

4
Hotovo
1 min

SERVÍRUJEME

Nyní můžeme podávat šťavnatá kuřecí prsa.

Zdroj: izzycooking.com

blank

Michaela Lukešová

Gurmánka, která nikdy nepohrdne výborným jídlem. Její recepty roztancují vaše chuťové pohárky.

Hřebenatky s citronovým máslem
předchozí
Hřebenatky s citronovým máslem
rajčatové sushi
další
Sous vide rajčatové sushi
Hřebenatky s citronovým máslem
předchozí
Hřebenatky s citronovým máslem
rajčatové sushi
další
Sous vide rajčatové sushi

Přidejte svůj komentář