Ingredience
-  1 ks vepřová kotleta s kostí
 -  sůl
 -  pepř
 -  1/2 lžičky sušený zázvor
 -  1 ks čerstvá paprika
 -  1 ks kukuřičný klas
 -  hrst cherry rajčátka
 -  1 stroužek mačkaný česnek
 -  2 lžíce sezamový olej
 
Recept
Některá zelenina se uvaří k dokonalosti při stejné teplotě jako plátek vepřového a toho je možné využít a významně si ulehčit práci. Do jednoho sous-vide sáčku jsme tak dali vepřové s cherry rajčátky, kukuřicí a paprikou. Výsledkem bylo šťavnaté maso, měkká a lahodná paprika, teplá a křupavá kukuřice a slaďoučká měkká rajčátka. Příprava zabrala jen pět minut.
Maso po uvaření doporučujeme opéct na pánvi nebo grilu a dodat mu tak křupavost a šmrnc. Dle vaší volby můžete to stejné udělat i se zeleninou.
Postup
| 
 1 Hotovo  | 
PŘÍPRAVA A VAŘENÍNastavte si sous-vide vařič na teplotu 62 °C.  | 
| 
 2 Hotovo  | 
OPEČENÍ KOTLETY | 
| 
 3 Hotovo  | 
PODÁVÁNÍ | 


                
                



