Tento recept přináší výjimečnou chuť, i když není úplně rychlý. Dušené kuřecí maso v kořeněné omáčce je ideální pro podzimní a zimní dny. Díky sous-vide...
Hovězí Stroganoff je oblíbené jídlo mnoha z nás. U nás v rodině ho přímo milují. A proto jsme zkusili připravit na rodinné setkání jídlo podle tohoto postupu. Pro tento recept...
Jedná se o jemné kuřecí karbanátky, plněné mozzarellou (nebo vaším oblíbeným sýrem), poté přelité rajčatovou omáčkou a přelité parmezánem a křupavou panko drobenkou – pár ingrediencí, které se spojí. A...
Losos se v našem domě rychle stal oblíbeným sous vide jídlem. Vaří se rychle a můžeme ho doplnit omáčkou jakkoli chceme. Udělala jsem jednoduchou úpravu...
Sous-vide je skvělá volba pro přípravu sváteční krůty. Díky této metodě bude maso dokonale šťavnaté, přesně podle vašich představ – a s extra křupavou kůží navrch. Proč tento recept funguje:...
Kouzlo tohoto pokrmu spočívá v precizní kontrole teploty. Při různých teplotách a časech vaření můžete dosáhnout různých textur masa. Při 57 °C bude brisket křehký...
Tohle kuřecí stehno určitě nebudete dělat jen jednou! V tomto receptu budeme pracovat s kuřecími stehny s kostí. A protože každý má rád trochu jiný styl propečení, přidáváme i tabulku...
Otevřete červené víno a nažhavte chuťové buňky! Hovězí žebírka s redukcí z červeného vína určitě zapůsobí na každého hosta. Další výhodou je, že je velice snadno připravíte předem. Uznejte sami...
Toužíte po dokonale šťavnatém kuřeti? Tajemství spočívá v přesné teplotě. Tu zajistí jedině metoda sous vide. Pokud existuje pokrm, u kterého je rozdíl mezi klasickým...
Sous vide je skvělý způsob, jak připravit steak rovnoměrně propečený a šťavnatý. Ribeye steak se obvykle vaří při teplotě 54–57 °C, což odpovídá stupni medium-rare až medium, a doba vaření...