Sous-vide je skvělá volba pro přípravu sváteční krůty. Díky této metodě bude maso dokonale šťavnaté, přesně podle vašich představ – a s extra křupavou kůží...
Kouzlo tohoto pokrmu spočívá v precizní kontrole teploty. Při různých teplotách a časech vaření můžete dosáhnout různých textur masa. Při 57 °C bude brisket křehký jako steak, při 36 hodinách...
Tohle kuřecí stehno určitě nebudete dělat jen jednou! V tomto receptu budeme pracovat s kuřecími stehny s kostí. A protože každý má rád trochu jiný styl propečení, přidáváme i tabulku...
Otevřete červené víno a nažhavte chuťové buňky! Hovězí žebírka s redukcí z červeného vína určitě zapůsobí na každého hosta. Další výhodou je, že je velice...
Toužíte po dokonale šťavnatém kuřeti? Tajemství spočívá v přesné teplotě. Tu zajistí jedině metoda sous vide. Pokud existuje pokrm, u kterého je rozdíl mezi klasickým a sous vide vařením opravdu...
Sous vide je ideální způsob, jak můžete servírovat dokonale a rovnoměrně propečený steak. Sous vide steaky mohou být dokončené jak na pánvi, tak i na grilu. Pokud budete chtít takto...
Netradiční surovina – tofu. Receptů na sous vide úpravu tofu je skutečně pomálu. Koneckonců, kromě své jemné sójové chuti je tofu docela nevýrazné, i když má úžasnou schopnost absorbovat chuť...
Rychlý a lehký oběd, super svačinka s sebou na výlet nebo zajímavá večeře. To vše v tomto jednom receptu. Sous vide krevety s česnekovým máslem doplněné majonézou, citronovou kůrou a...
Vepřové maso a jablka. Nadčasová tradice. Položte na váš stůl šťavnaté a jemné vepřové maso se sladkou příchutí jablečného másla. Stačí 5 ingrediencí a budete za kuchařskou hvězdu.
Jedna specialitka pro každého, kdo miluje indické a mexické chutě v jídle. Indické koření s masem na mexický způsob předčí veškerá vaše očekávání. Tento recept na Carnitas s kořením Tandoori...