Salát Nicoise je v podstatě letní salát z rajčat, brambor, natvrdo vařených vajec, oliv a ančoviček pocházející z francouzského města Nice. Parádně uvařený tuňák byl...
Lehce tekuté vaječné žloutky podobné vosku v aromatickém a dokonale ztuhlém bílku. Prostě perfektní! Budete je chtít k snídani, obědu i večeři! Sous vide vejce lze skladovat v lednici až...
Sous vide vaření na mě stále dělá dojem s každým receptem, který ve své kuchyni vyzkouším, a tento pohled na skromnou přísadu, o které všichni víme, nebyla výjimkou. Práci s...
Vepřová kotleta je často přehlížená pro svou libovou strukturu, ale s trochou péče a správným kořením z ní vytvoříte pokrm plný chuti. Když se maso šetrně povaří, rozvine se jeho...
Slanina. S vajíčkem ideální pokrm k snídani. Takto upravenou slaninou vylepšíte váš svačinový sendvič nebo salát. Vyzkoušejte sami tuhle nestandardní techniku a uvidíte, že jeden kousek stačit nikomu nebude.
Lehká, dobrá a rychle připravená večeře s rajčátky. Jak umocnit šťavnatost kousku masa? Vařte ho s přísadami, které mají také hodně umami nebo pikantnosti, stejně...
Klobásy se povedly opravdu šťavnaté. Wasabi jídlu dodá velmi zajímavou chuť a všechno to nakonec završí sladká cibulovoá marmeláda s příchutí teriyaki. Stejně jako každé jiné maso se i klobásy...
Jídlo na cesty jen tak „do ruky“? Zkuste našeho kraba, určitě Vás mile překvapí. Užijte si jejich jedinečnou, bohatou a sladkou chuť. V lepších supermarketech najdete...
Toto oblíbené japonské jídlo – „shoga“, což znamená zázvor a „yaki“ v překladu vařit nebo smažit, znamená přesně „vařit v zázvoru“. Představte si to jednoduše jako méně sladkou verzi velmi...