Ingredience
-  1 lžíce extra panenský olivový olej
-  1 a 1/2 lžičky kmínsemínka
-  1 ks cibule
-  1 ks pórek
-  košer sůl
-  cca 900 g červená řepa
-  1 ks bobkový list
-  3 šálky kuřecí vývar
-  1/2 šálku tučný jogurt
-  jablečný ocet
-  na zdobení čerstvý kopr
Recept
Určitě už jste ochutnali známý ukrajinský boršč, no a pokud vám chutnal, zkuste následující recept. Je inspirován právě borščem, jen je lehčí, bezmasý, mixovaný a hlavně uvařený sous-vide. Aneb jednodušší už to nebude!
Postup
| 1 Hotovo | ZÁKLAD NA POLÉVKUPředehřejte si lázeň o teplotě 85 °C. | 
| 2 Hotovo | VAŘENÍ | 
| 3 Hotovo | MIXOVÁNÍ | 
| 4 Hotovo | PODÁVÁNÍ | 


 
                 
                



