Ingredience
- cca 900 g máslová dýně
- 3 lžíce máslo
- 1 ks bílá cibule
- 3 stroužky česnek
- 2 lžičky mletý kmín
- 2 lžičky koriandr mletý
- 1 lžička mleté kari koření
- 1 lžička kurkuma mletá
- 1 šálek kešu oříškysolené a pražené
- košer sůl
- černý pepř
- 3 šálky zeleninový vývar
- 1 šálek kokosové mléko
- 2 lžíce strouhaný zázvor
-
NA ZDOBENÍ
- kešu oříšky
- kokosové mléko
Recept
Už jste zkoušeli vařit nějakou polévku sous-vide? Je to o tolik jednoduší a uděláte o dost menší nepořádek! K tomu polévky můžete udělat opravdu hodně, stačí vakuový sáček po vaření šokově zchladit na 4°C a pak uchovat v lednici nebo zmrazit.
Dýně je ještě všude dost a v kombinaci s oříšky, kokosem a kari kořením o výtečnou chuť nebude nouze.
Postup
1 Hotovo |
ZÁKLAD NA POLÉVKURozehřejte si lázeň o teplotě 85°C. |
2 Hotovo |
VAŘENÍ |
3 Hotovo |
MIXOVÁNÍ A PODÁVÁNÍ |