blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: pórek

Ingredient: pórek

Sdílet

Polévka z červené řepy

Čas vaření: 2 hod 30 min
  • Polévky
  • Ukrajinská Ukrajinská
Určitě už jste ochutnali známý ukrajinský boršč, no a pokud vám chutnal, zkuste následující recept. Je inspirován právě borščem, jen je lehčí, bezmasý, mixovaný a hlavně uvařený sous-vide. Aneb jednodušší...

Iva Dohnalová

8.7.2021
Like 2
Sdílet

Bramborovo-pórková krémová polévka

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Polévky
  • Česká Česká
Brambora a pórek jsou odjakživa dobrými parťáky a když je uvaříte sous-vide, můžete z nich udělat skvělou polévku vyvážené chuti. Celé vaření zabere pod 2 hodiny času a je tak...

Iva Dohnalová

20.2.2021
Like 3
Sdílet

Zimní krémová polévka z pastináku

Čas vaření: 1 hod 5 min
  • Polévky
  • Česká Česká
Známá verze této skvělé zimní polévky je velmi tučná, plná másla a smetany, a i když je chutná, nehodí se pro příliš častou konzumaci. Tuto naši sous-vide variantu si můžete...

Iva Dohnalová

16.12.2020
Like 3
Sdílet

Ossobuco po milánsku

Čas vaření: 20 h 30 min
  • Hovězí maso
  • Italská Italská
Italská specialita z plátků telecí kližky přeseknutých přes morkovou kost. Název pokrmu pochází z italského sousloví osso buco, což znamená kost s dírou. Sous-vide technika nám pomůže získat maso jemnější struktury...

Ivana Tulpová

3.3.2020
Like 10
Sdílet

Sous vide kuřecí kousky se zeleninou

Čas vaření: 6 h 50 min
  • Drůbež
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Dáme vám recept na sous vide kuře, které připravíte v celku a až nakonec naaranžujete na talíře, jako byste ho připravovali na pánvičce....

ladyambientte

22.9.2016
Like 2
Sdílet

Sous vide kuře připravované vcelku

Čas vaření: 6 h 50 min
  • Drůbež
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Recept na sous vide kuře připravované v celku vám pomůže zachovat sváteční náladu a přitom ušetřit čas.

ladyambientte

16.9.2016
Like 4
Sdílet

Bohatá sous vide kuřecí polévka

Čas vaření: 6 h 35 min
  • Drůbež
  • Polévky
V tomto receptu vás naučíme vařit sous vide kuřecí polévku, za kterou by se nemuseli stydět ani prvotřídní kuchaři. Metoda sous vide umožní správné provaření kuřete a pomůže vytvořit bohatý...

ladyambientte

14.9.2016
Like 5
Sdílet

Sous vide brambory a pórek

Čas vaření: 110 min
  • Příloha
Tyto brambory můžete využít jako přílohu k masům, sýrům nebo k pečené zelenině. Taktéž je můžete použít jako samostatný pokrm a doplnit je pouze nějakým chutným dipem.

ladyambientte

8.7.2016
Like 2

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....