Ingredience
- 2 ks celer
- 1 ks mrkev
- 1 ks červené jablko
- z 1 citronu citronová šťáva
- 2 ks cibule
- 2 stroužky česnek
- 1 lžička sůl
- 2 šálky voda
-
NA ZDOBENÍ
- jedlé květy
- klíčky hrášku
- extra panenský olivový olej
- jarní cibulka
- na kostky vařené jablko
Recept
Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte ji klidně i na oslavě!
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA |
2 Hotovo |
MIXOVÁNÍPo uvaření obsah sáčku přeneste do mixéru, jablko vyhoďte. Přidejte mačkaný česnek a vodu a mixujte do hladka. |
3 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |