Ukrajinská kuchyně je charakteristický styl vaření, praxe a tradice spojené s ukrajinskou kulturou, kulinářským uměním na Ukrajině. Mnoho potravin je podrobeno složitému tepelnému zpracování – nejprve se smaží nebo vaří a poté se dusí nebo pečou. To je nejcharakterističtějším rysem ukrajinské kuchyně.
Toto složité tepelné zpracování umožňuje zachovat aroma pokrmů a dodává jim šťavnatost. Zvláště chutné a zdravé jsou pokrmy z masa a zeleniny – zelné závitky s masem, volyňské kručeniky, hovězí maso na sádle s červenou řepou, boršč atd.
Ukrajinské kuchyni se s největší pečlivostí věnujeme také na našich stránkách. Přinášíme vám zde recepty na ty nejlepší sous vide ukrajinské pokrmy, které si můžete připravit také doma.
© 2024 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Anovaculinary, Recipetineats, ... / Kontakt