Ingredience
- 4 ks kuřecí prsa
- 1/2 lžičky sušený česnek
- 4 snítky tymián čerstvý
- 4 snítky rozmarýn čerstvý
- sůl
- pepř
-
NA OBALENÍ
- 3/4 šálku hladká mouka
- 2 lžičky sůl
- 1 lžička černý pepř
- 2 ks vejce
- 3/4 šálku strouhanka
- 1/4 šálku strouhaný parmazán
- 2 lžíce čerstvá petržel
-
NA POSYPÁNÍ
- 1/2 šálku čerstvá bazalka
- 8-10 plátků (cca 6 mm) mozzarella
- 4 lžíce strouhaný parmazán
Recept
Kuřecí plátky obalené, osmažené a zapečené s parmazánem, k tomu jako příloha těstoviny s omáčkou. Ano, máte tu čest s jídlem italské kuchyně. Připravte si na něj maso sous-vide, ať si maximálně pochutnáte.
Postup
|
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA KUŘETEOsolte a opepřete kuřecí plátky a posypte česnekem. Vložte do sous-vide sáčků s tymiánem a rozmarýnem a vakuujte. |
|
2 Hotovo |
VAŘENÍ |
|
3 Hotovo |
OBALENÍ |
|
4 Hotovo |
SMAŽENÍ A PEČENÍ |
|
5 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |






