Ingredience
- cca 900 g lilek
- 1-2 ks chilli papričky
- 2lžíce koriandr čerstvý
- špetka sůl
-
MARINÁDA
- 1/2 šálku kokosové mléko
- 2 stroužky česnek
- 2,4 cm zázvor
- 1 lžíce rybí omáčka
- 1 lžíce červená kari pasta
- 1 lžíce mleté kari koření
- 1 lžíce hnědý cukr
Recept
Kdo má rád lilek, ví, že připravit ho dokonale není žádná hračka. Lehce se z něj stane houba nebo zhořkne. Proto jste možná přišli až sem a chystáte se ho vařit sous-vide. Dobrá volba!
Kari mu dodá silnou chuť Asie, podávejte ho s rýží jako hlavní vegetariánské jídlo nebo jako přílohu třeba ke grilovanému masu.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA A VAŘENÍPředehřejte si lázeň o teplotě 85 °C. |
2 Hotovo |
PEČENÍ A PODÁVÁNÍ |