Background Image
  • Domů
  • Zelenina
  • Aromatická sous vide řepa pro každou příležitost

Aromatická sous vide řepa pro každou příležitost

0 0
Aromatická sous vide řepa pro každou příležitost

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks řepa střední velikost
podle potřeby sůl
podle potřeby olivový olej
podle potřeby citrusová kůra
podle potřeby tymián čerstvý

Nejlepší řepa pod sluncem.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
  • Vegan
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Je to prosté a jednoduché – milujeme řepu. Nakrájenou na jogurt, chlazenou na sýrovém talíři nebo v kombinaci s brambory a masem, prostě se jedná o skvělý doplněk. Díky sous vide vaření řepa navíc chutná tak, jako nikdy dřív. Dobrou chuť!

Číst
Pět způsobů, jak můžete dokončit svůj sous vide steak

Postup

1
Hotovo
5 min

Připravíme řepy

Řepy pečlivě oloupeme a tvrdé výčnělky na obou koncích uřízneme.

Oloupané řepy překrojíme napůl a omyjeme.

2
Hotovo
5 min

Sbalíme

Řepy posypeme dostatečným množství soli (pokud chcete být precizní, použijte asi 0,8% - 1% váhy řepy).

Vložíme do sáčku a přidáme olivový olej, citrusovou kůru a čerstvý tymián.

Vakuově zabalíme.

3
Hotovo
3 h

Vaříme

Sous vide lázeň předehřejeme na 85 °C. Do lázně vložíme sáček s řepou a vaříme po dobu 3 hodin.

Pokud se řepu rozhodnete vařit déle, nezapomeňte hrnec přikrýt potravinovou fólií, aby se vám z něj neodpařovala voda.

4
Hotovo

Pochutnáme si!

Uvařenou řepu můžete servírovat v salátech, s pečeným masem, na sýrových talířích nebo třeba s čerstvým jogurtem. Fantazii se meze nekladou. Dobrou chuť!

blank
Chlazený „uzený“ losos - recept
předchozí
Chlazený „uzený“ losos
dezert z vaječného koňaku
další
Bohatá krémová přesnídávka z vajíček
Chlazený „uzený“ losos - recept
předchozí
Chlazený „uzený“ losos
dezert z vaječného koňaku
další
Bohatá krémová přesnídávka z vajíček

Přidejte svůj komentář