Ingredience
- 5 ks žloutek
- 100 g cukr
- 2 g sůl
- 260 g smetana
- 4 g vanilkový extrakt
- dle libosti čerstvé ovoce
Recept
Krémový dezert s křupavou vrstvou karamelové polevy. Metoda sous vide zaručuje perfektní výsledek, nemusíte se tak obávat sraženého krému. Společně s mátou a čerstvým ovocem dojde k dokonalé souhře chutí.
Postup
1 Hotovo 8 min |
PŘIPRAVÍME SI KRÉM |
2 Hotovo 6 min |
SMĚS PŘECEDÍME |
3 Hotovo 1 hod |
VODNÍ LÁZEŇ |
4 Hotovo 4 hod 30 min |
NECHÁME KRÉM VYCHLADNOUT |
5 Hotovo 6 min |
FLAMBUJEME A PODÁVÁME |
1 Comments Skrýt komentáře
Zdravím. Krém se mi vespod srazil, resp. je takový „vodový“ a plavou tam kousky. Nevíte, čím by to mohlo být? Napadá mě, jestli jsem nenechal u žloutků moc zbytků bílků, nebo jestli se nedostává vzduch do sklenic (to je nepravděpodobné). Díky moc.