Cuketa s parmezánem

0 0
Cuketa s parmezánem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks cuketa
1 lžíce olivový olej
32 g parmezán
dle libosti sůl
dle libosti černý pepř

Zdravé nízkosacharidové jídlo, na kterém si pochutnáte.

Vlastnosti:
  • Low Carb
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Naprosto vynikající cuketa, která díky mětode sous vide, je uvařena krásně do měkka. Zdravé, výživné a velmi chutné jídlo, které oceníte v každém ročním období.

Postup

1
Hotovo
10 min

OČISTÍME A NAKRÁJÍME NA KOLEČKA

Očistíme cuketu a ořízneme konce. Poté cuketu nakrajíme na středně silná kolečka.

2
Hotovo
14 min

VAŘÍME VE VODNÍ LÁZNI

Cuketová kolečka dáme do vaku a ten ponoříme do vodní lázně o teplotě 85 ° C. Vak nepřeplňujeme a v případě potřeby použijeme vaků více. Cuketa je plně ponořena pod vodou, případně je vhodné použít nějaké závaží, které vak stáhne dolů. Cuketu vaříme 12 minut. (Doba vaření záleží na tloušťce koleček.)

3
Hotovo
3 min

DOCHUTÍME A PODÁVÁME

Po uvaření vyjmeme cuketu z vodní lázně. Olivovým olejem cuketu pokapeme a okořeníme ji solí a pepřem. Poté přidáme nastrouhaný parmezán. Můžeme podávat.

Zdroj: izzycooking.com

blank

Michaela Lukešová

Gurmánka, která nikdy nepohrdne výborným jídlem. Její recepty roztancují vaše chuťové pohárky.

Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou
předchozí
Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou
masové kuličky sous vide
další
Sous vide masové kuličky
Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou
předchozí
Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou
masové kuličky sous vide
další
Sous vide masové kuličky

Přidejte svůj komentář