Kuřecí prsa Teriyaki sous vide

1 0
Kuřecí prsa Teriyaki sous vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
675 g kuřecí prsa
32 g sojová omáčka
2 lžíce rýžový ocet
1/2 lžíce rostlinný olej
2 stroužky česnek
1 lžíce kukuřičný škrob
3 lžíce cukr
1 lžíce voda

Pro fanoušky čínské kuchyně.

Kuchyně:

    Ingredience

    Recept

    Sdílet

    Jemné a šťavnaté kuře v lahodné Teriyaki omáčce je ideální pokrm k večeři či obědu. Pokud jsou čínská jídla vaše oblíbená, rozhodně vyzkoušejte tento recept.

    Postup

    1
    Hotovo
    1 hod 5 min

    VAŘÍME VE VODNÍ LÁZNI

    V malé misce smícháme sójovou omáčku, cukr, rýžový ocet, mletý česnek a olej. Kuřecí prsa společně s omáčkou vložíme do vaku, který umístíme do vodní lázně o teplotě 65 ° C. Vaříme 1 hodinu (maso je zcela ponořené ve vodě).

    2
    Hotovo
    5 min

    MASO OSUŠÍME A NAKRÁJÍME

    Vyndáme kuře z vaku, ale omáčku, která byla v sáčku s masem nevyhazujeme. Kuře osušíme papírovými ubrousky a nakrájíme na kousky.

    3
    Hotovo
    10 min

    PŘÍPRAVA OMÁČKY

    Zahřejeme si pánev na středně vyoskou teplotu a nalijeme do ní omáčku ze sáčku. V malé misce si rozmícháme kukuřičný škrob s vodou a následně směs nalijeme do pánve. Několik minut neustále omáčku mícháme, dokud nezhoustne. Poté sundáme pánev z ohně a přidáme do omáčky kuřecí kousky.

    4
    Hotovo
    2 min

    SERVÍRUJEME

    Můžeme kuřecí prsíčka Teriyaki podávat.

    Zdroj: izzycooking.com

    blank

    Michaela Lukešová

    Gurmánka, která nikdy nepohrdne výborným jídlem. Její recepty roztancují vaše chuťové pohárky.

    masové kuličky sous vide
    předchozí
    Sous vide masové kuličky
    Zelené fazole s česnekem
    další
    Zelené fazole s česnekem
    masové kuličky sous vide
    předchozí
    Sous vide masové kuličky
    Zelené fazole s česnekem
    další
    Zelené fazole s česnekem

    Přidejte svůj komentář